Studenţii vin în sprijinul producătorilor agricoli locali

Studenţii vin în sprijinul producătorilor agricoli locali
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi pune la dispoziţia producătorilor locali, în mod gratuit, pentru şase luni, domeniul www.producatorilocali.ugal.ro. Practic, instituţia de învăţământ superior vine în sprijinul micilor producători, cu propunerea ca aceştia să beneficieze de pagini web, făcute de studenţi, prin care să poată primi comenzi online de la clienţi şi să îşi poată comercializa, în această perioadă, marfa.

Parteneriatul iniţiat de către prof. dr. ing. Marian Barbu, decan al Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, cu Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, prevede ca studenţii voluntari să ia legătura cu cei interesaţi şi să realizeze paginile web, de acasă, folosindu-se de informaţiile şi fotografiile pe care aceştia le vor pune la dispoziţie, sub îndrumarea prof. dr. ing. Veronica Jâşcanu, prodecanul responsabil cu informatizarea în cadrul facultăţii. “Punem la bătaie cunoştinţele studenţilor noştri în webdesign şi administrare pagini web. Ei ştiu cum se face, atât teoretic, cât şi practic, producătorii au nevoie de ajutor în această perioadă, iar universitatea pune la dispoziţie domeniul gratuit. Cred că e nevoie ca oamenii să fie solidari, mai ales acum. Noi suntem pregătiţi, de mâine putem să-i dăm drumul”, a precizat prof. dr. ing. Marian Barbu.

Cei care doresc să beneficieze de acest parteneriat sunt rugaţi să se adreseze Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, pentru înscrierea în program.

Citit 1903 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2020 21:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.