Elevii de la Şcoala Nr. 28 vin în ajutorul colegilor lor

Elevii de la Şcoala Nr. 28 vin în ajutorul colegilor lor
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Provocările cu care anul 2020 a venit generează un nou fenomen, acela de a accelera formarea și dezvoltarea abilităților native ale copiilor: abilitățile digitale.

Chiar și în aceste condiții, în care tehnologia este folosită la maximum în toate domeniile de activitate, este necesară o învățare organizată, astfel încât actualele generații de copii să se transforme în adulți care vor face față cu ușurință altor provocări. Astfel, au început să se implice antreprenori, manageri și oameni de acțiune, care prin dezvoltarea propriilor idei de business pot oferi o mână de ajutor educației de calitate din România.

Așa se explică inițiava NARADA, echipa născută sub umbrela Romanian Business Leaders Foundation, care dorește să sprijine școala prin proiecte care combină eficient metodele de învățare deja existente cu tehnologia de secol 21. La această campanie de strângere de fonduri pentru acoperirea nevoilor de conectivitate și tehnologie în sala de clasă participă și Școala Gimnazială Nr. 28 Galați, prin proiectul "Digital Cluster for Kids", care își propune ca cei 26 de elevi din clasa pregătitoare să dobândească abilități digitale pe care ulterior să le dezvolte și chiar să le folosească în contexte inedite. Inițiatorii și-au propus să îi învețe, să îi ajute și pe alți copii care poate nu au fost la fel de norocoși. Prin urmare, pentru ca proiectul să își atingă scopul, este nevoie de susținerea tuturor (oameni de afaceri, antreprenori, oameni de acțiune din comunitatea locală și, nu numai) care vor care pot oferi sprijin financiar pentru elevii din categorii defavorizate.

Proiectul poate fi vizualizat pe pagina Narada, la adresa https://narada.ro/proiect/digital-cluster-for-kids și îi invităm pe toți cei care doresc să se alăture inițiativei noastre să o facă.

Citit 3782 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Decembrie 2020 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.