Premii câștigate de studenții U3A Galați

Premii câștigate de studenții U3A Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Seniorii U3A Galați din cadrul "Universității Dunărea de Jos" au participat, în timpul pandemiei, la mai multe concursuri - „CODANEC”, „AIUTA” și „Calendarul de Advent” - unde au obținut numeroase premii.

La concursul „CODANEC”, câștigătorii au fost: Mărioara Andrei, Maria Lupu, Daniela Ibănescu, Verginica Pintilie, Camelia Apostolescu, Vasile Codreanu, Ștefan Băcanu, Roxana Băcanu. În cadrul concursului internațional „AIUTA” pentru tema „The Art of living under all circumstances” studenții seniori U3A au câștigat “Premiile de Argint pentru cele mai bune expresii (creativitate)” și „Premiile de excelență pentru cele mai bune teme (fotografie)”, fotografia va fi expusă la Muzeul de Artă pentru Seniori din China, Yantai, organizat de WSTC. Câștigătorii acestui concurs și lucrările acestora sunt: Georgeta și Ioan Ştefănescu  – “Înainte și după pandemie”, Daniela Ibănescu – “Pandemia bat-o vina”, Angela Drăgușanu – poezia “Pandemia”, Roxana Băcanu – Evenimente – “Telefonul seniorilor”. Seniorii însă nu s-au oprit aici și au obținut premii și în cadrul concursului „Calendarul de Advent”, premianții fiind: Irina Huzum, Maria Lupu, Mărioara Andrei, Daniela Ibănescu, Ștefan Băcanu și Roxana Băcanu.

O experienţă aparte, oameni speciali

„ A fost o experiență minunată, totul a pornit dintr-o joacă și nu ne-am așteptat să câștigăm pentru că noi ne-am dorit experiența în sine, nu câștigul. Am întâlnit oameni extraordinari, iar marea noastră împlinire a fost bucuria manifestată de cei din jur și aprecierile sincere” a relatat, emoționată, Roxana Băcanu, o senioară din cadrul U3A care se simte mândră că face parte din cadrul "Universității Dunărea de Jos".

Citit 1916 ori Ultima modificare Joi, 14 Ianuarie 2021 22:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.