Festivități filmate cu drona la Școala Nr. 17

Festivități filmate cu drona la Școala Nr. 17
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

În ciuda contextului restrictiv pandemic, Școala Gimnazială Nr. 17, la 48 de ani de la înființare, în ziua Sfintei Parascheva, joi, 14 octombrie, își va deschide larg porțile inimii, punând în lumină elevii cu rezultate deosebite la învățătură și în activitățile extrașcolare, proiectele educative realizate de profesori dedicați, care insuflă cu pasiune tainele cunoașterii. Evenimentul stă sub semnul bucuriei, al recunoștinței și al energiei. Clădirea, în prag de finalizare a lucrărilor de modernizare, va îmbrăca haine de sărbătoare realizate de cei mai talentați și creativi școlari, se vor purta însemne specifice, ferestrele și pereții vor prinde culorile veseliei, se va intona imnul școlii în acorduri de chitară, atmosfera se va energiza printr-un flashmob în curtea școlii sub bagheta magică a Ilioarei Marili - profa de distracție, iar o dronă și multe camere performante vor surprinde cele mai frumoase activități de creație, dans, recitare, artă plastică și nenumărate surprize plăcute. Toate normativele în vigoare vor fi respectate pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului. Minunatele momente vor fi puse la dispoziția publicului larg în materiale video realizate cu profesionalism și încărcate pe canalul de YouTube al școlii. Asociată cu personalitatea poetului Nichita Stănescu, putem afirma că "tot ce are timp există"La mulți ani spiritului școlii care deschide inimi!

Citit 1651 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro