Constructor pentru modernizarea Şcolii „Miron Costin”

Constructor pentru modernizarea Şcolii „Miron Costin”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Asocierea Rovis Lider SRL - Arhideskvision SRL a câştigat, cu o ofertă de 1.959.590 de lei fără TVA, licitaţia pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a Corpului C1 aparţinând Școlii Gimnaziale "Miron Costin", din cartierul I.C. Frimu, în cadrul unui proiect cu fonduri europene. Durata contractului este de 12 luni, din care trei luni pentru proiectare şi nouă luni pentru execuție.

Proiectul vizează corpul C1, situat pe strada Alba Iulia nr. 2, construit în anul 1936, în care își desfășoară cursurile aproximativ 265 de elevi. Clădirea va beneficia de instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu, reabilitarea termică a elementelor de anvelopă şi a sistemului de furnizare a apei calde de consum, sistemele de climatizare şi ventilare naturală, modernizarea instalației de iluminat etc.

Pentru această școală, Primăria Galați a obținut în toamna anului trecut finanțare europeană și pentru modernizarea corpurilor C1 și C2, din strada Alba Iulia nr. 1, valoarea proiectului fiind de 6,9 milioane de lei. Au fost depuse două cereri de finanţare pentru a respecta prevederile Ghidului Solicitantului, deoarece corpurile şcolii au două numere poștale: strada Alba Iulia nr. 1, respectiv, strada Alba Iulia nr. 2.

Citit 1410 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Februarie 2022 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.