"Cuziști" și după 62 de ani

"Cuziști" și după 62 de ani
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

62 sunt anii pe care îi sărbătorim cu sentimentul nealterat de colegialitate, prietenie și respect față de acea perioadă din viața noastră tânără, care a avut un rol hotărâtor în formarea, educarea oricărui tânăr.

Rememorăm cei patru ani de sfârșit al deceniului șase al secolului trecut. Ani grei pentru țară, părinți și profesorii noștri, au fost depășiți de noi cu elanul tinereții, dorință permanentă de învățătură, de cunoaștere, având modele de excepție în profesorii Liceului "Alexandru Ioan Cuza". Aceștia au sădit în sufletele noastre un strop din spiritul lor, orientându-ne spre alte niveluri ale învățăturii. Dovada este că toți colegii ne-am orientat spre studiul universitar și, la rândul nostru, am dăruit fiecare în felul lui ce era mai bun pentru generațiile următoare.

Ne bucurăm că încă dorim să ne revedem, să sărbătorim viața și frumusețile ei, dar și să-i comemorăm pe colegii și profesorii noștri care nu mai sunt printre noi. Dorim și să arătăm valorile de necontestat ale tradițiilor școlii gălățene.

 

Citit 2309 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Mai 2022 01:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.