Elie Wiesel Study Tour

Elie Wiesel Study Tour
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Studenții, masteranzii și doctoranzii cu cetățenie română, cu vârsta între 20 și 27 de ani, sunt invitați să participe în programul Elie Wiesel Study Tour, care se va desfășura în perioada 18-29 august 2022. Eveniment organizat în urma colaborării Ambasadei Statelor Unite în România, Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România, alături de American Councils for International Education cu sprijinul Ambasadei Statului Israel în România și al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel.

Ediția din acest an include vizite la Casa Memorială Elie Wiesel, Complexul Muzeal Auschwitz I și Birkenau, Cartierul Evreiesc Kazimierz din Cracovia și Fabrica lui Schindler, vizite în orașul Trnava din Slovacia, deplasare către Ungaria și vizite în Cartierul Evreiesc din Budapesta și Memorialul "Pantofi de-a lungul promenadei Dunării”.     

Programul tematic Elie Wiesel Study Tour se află la cea de-a cincea ediție. Proiectul este finanțat de către Ambasada Statelor Unite în România și Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România. În urma acestui eveniment organizatorii își propun să ofere studenților interesați de tematica drepturilor omului și de istoria Holocaustului ocazia de a înțelege mai multe despre aceste subiecte și de a aprofunda cunoștințele deținute.

Potrivit informațiilor, organizatorii vor selecta un număr de 15 participanți. Cei interesați au posibilitatea să se înscrie online până pe data de 13 iulie 2022, completând formularul disponibil aici: https://forms.office.com/r/ahKe7VEzAy

Mai multe informații despre proiect pot fi găsite pe site-ul: https://americancouncils.ro/

Alte detalii organizatorice pot fi aflate de la Iuniana Mîndru, Program Coordinator, la numărul de telefon 0741740301 și e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1356 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Iulie 2022 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.