Paradă în costume din frunze la Școala Gimanzială din Rediu

Paradă în costume din frunze la Școala Gimanzială din Rediu
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Elevii Școlii Gimnaziale din comuna Rediu, județul Galați, au serbat venirea toamnei într-un mod inedit. Împreună cu profesorii coordonatori și ajutați de părinți, micuții au confecționat costume din frunze viu colorate și au organizat parada legumelor și fructelor de toamnă.

”În acest anotimp învățăm să ne bucurăm de culori, de roade, de emoție și de frumos. Festivalul toamnei în școala noastră a însemnat parada costumelor confecționate cu materiale din natură, expoziții tematice, poezie și cântec autumnal. Educație prin și pentru frumos”, a menționat pe pagina de Facebook a unității de învățământ, prof. Loredana Munteanu, directorul unității de învățământ.

Elevii din Rediu sunt obișnuiți să desfășoare astfel de activități. De la ore de teatru și film, până la activități educative și participări la olimpiade școlare, elevii se implică activ, alături de profesori, în viața comunității lor, prin activități de ecologizare, de voluntariat și de strângere de ajutoare pentru cei mai nevoiași din județ și chiar din oraș.

Citit 2320 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2022 13:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.