Studenţii din Basarabia, sprijiniţi de colegii lor mai mari

Studenţii din Basarabia, sprijiniţi de colegii lor mai mari
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Clubul Studenților Basarabeni și Bucovineni "Ștefan cel Mare și Sfânt” (CSBB) din cadrul Ligii Studenților, în parteneriat cu Universitatea "Dunărea de Jos”, Casa de Cultură a Studenților și Direcția Cămine - Cantine organizează, până pe 29 septembrie, proiectul "Tutoriat Boboc”.

Prima parte a proiectului constă în organizarea unei curse speciale pentru transportul noilor studenți din Republica Moldova, înmatriculați la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați. Autocarul a preluat studenți din raioanele Ialoveni, Hîncești, Cahul, Orhei, Nisiporeni. La sosirea în Campusul Studențesc "Alexandru Ioan Cuza" din Galați, proaspeții studenți au fost întâmpinați de voluntari ai Clubului Studenților Basarabeni și Bucovineni "Ștefan cel Mare și Sfânt" și ajutați să se cazeze provizoriu în Căminul studențesc "C", până la semnarea contractelor de studii.

Mai mult decât atât, voluntarii CSBB îi vor îndruma pe "boboci" în toate aspectele pe care le implică viața de student la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, de la acomodarea în campusul studențesc și corpurile facultăților și implicarea în activități extracurriculare până la obținerea permisului de ședere.

Citit 2004 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Septembrie 2022 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.