Universitatea „Danubius” are un nou rector

Universitatea „Danubius” are un nou rector
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Universitatea "Danubius" din Galaţi are un nou rector şi director executiv, în persoana prof. univ. dr. Steve O. Michael, care a fost numit în aceste funcţii în urma  recomandărilor Consiliului de Administrație al Universității "Danubius" și ale Senatului Universității, ulterior aprobării din partea Ministerului Educației din România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Dr. Michael este un expert internaţional în domeniul învățământului superior foarte respectat, cu un istoric de management dovedit la Kent State University, Arcadia University și Charles R. Drew University of Medicine and Science. Este un om de ştiinţă britanico-canadian al Commonwealth-ului și bursier al Consiliului American pentru Educație (American Council on Education - ACE), la Universitatea Carnegie Mellon (SUA), la Universitatea din Bath și la City University din Londra și unul dintre principalii fondatori și pionieri ai Asociației Naționale a Ofițerilor de Diversitate în Învățământul Superior (National Association of Diversity Officers in Higher Education - NADOHE), Asociației Directorilor Academici (Association of Chief Academic Officer - ACAO) și Asociației pentru Progresul Global al Universităților și Colegiilor (The Global Advancement of Universities and Colleges – AGAUC).

Citit 5703 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 12:40

2 comentarii

 • postat de MIHAIL
  Vineri, 28 Octombrie 2022 19:32
  5.13.166.***
  PE cand si un PRESEDINTE AL TARII DE CULOARE SI CU CETATENIE AMERICANA?GALATIUL ARE VALORI DE TALIE INTERNATIONALA,NU ERA NIMENI CAPABIL SA PREIA INALTA FUNCTIE UNIVERSITARA?
  9
  12
  Raportează
 • postat de ne pasa de oras
  Vineri, 28 Octombrie 2022 17:33
  89.136.186.***
  aceasta universitate s a ridicat, pe spatele celor inselati pornind de la cei din conducere, si au furat bani ca sa plateasca comisionele pt. acreditari;faceti un pic de investigatii sa vedeti cum au fost acreditati, cum isi incalca codul deontologic, aducandu si amantele, in aceasta universitate, si punandu le pe functii, eventual isi mai dau si niste diplome de licenta intre ei; ne fac de ras acest oras, cautati gunoiul ascuns sub pres
  2
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.