Kituri studențești în valoare de 3.000 de lei

Kituri studențești în valoare de 3.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

40 de boboci, studenți la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, au primit, recent, câte un kit al studentului, în valoare de 3.000 de lei, ce conținea un laptop, un rucsac și rechizite.

Studenții sunt absolvenți de liceu din mediul rural (Măxineni - Brăila, comuna Grivița, Pechea, Dumitrești, Cudalbi, Vintilă Vodă, Corbu Vechi, Vidra, Cuza-Vodă, Costache Negri, Vidra - Focșani, Tudor Vladimirescu, Rotari, Suhurlui).

Kitul a fost înmânat de prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, rectorul UDJG. Acesta a declarat: „Vă felicit pentru că ați ales Universitatea noastră și sper să găsiți aici toate condițiile pentru a vă dezvolta atât profesional, cât și personal.”

„Prin acest proiect, încercăm să facilităm tranziția de la viața de elev la cea de student pentru tinerii care provin din mediul rural. Scopul inițiativei noastre este creșterea echității sociale și sporirea gradului de acces al acestor elevi la învățământul superior”, a declarat conf. univ. dr. ing. Ciprian Vlad, prorectorul UDJG.

Inițiativa face parte din Proiectul ”Facilitarea accesului și sprijinirea integrării în învățământul universitar a studenților din ciclul licență (Prin Acces și Integrare către SuCceS!)”, finanțat din fondul de dezvoltare instituțională, al cărui director este conf. univ. dr. ing. Ciprian Vlad, prorector al UDJG și responsabil de parteneriatul cu studenții.

 

Citit 1173 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2022 11:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.