Premianţii Concursului de matematică "Mathgal"

Premianţii Concursului de matematică "Mathgal"
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Sâmbătă, 20 mai, s-a desfăşurat, la Şcoala Nr. 5 Galaţi, ediţia a X-a a Concursului interjudeţean "Mathgal", sub coordonarea profesorului Florin Antohe. Preşedintele concursului a fost Bogdan Antohe, de la Colegiul Național "Mihail Kogălniceanu". Firma de avocatură "Țuca, Zbârcea & Asociații" din București și magazinul Auchan Galați au fost sponsorii competiţiei.  Au fost acordate premii în bani, medalii și diplome elevilor premiați.

Au participat 370 de elevi din şase judeţe: Galaţi, Brăila, Bacău, Vrancea, Buzău şi Vaslui. Marele premiu al concursului a fost obţinut de elevul Robert Andrei Tăbăcaru, elev în clasa a VI-a la Școala Nr. 29 Galați. 

La clasa a IV-a, Premiul I a fost obţinut de Sabin Neculau (Școala nr. 28), Premiul al II-lea de Matei Panaite (Școala nr. 28) și de Victor Andoniu (Școala "C. Gh. Marinescu", iar Premiul al III-lea de Ayana Tăbăcaru (Școala "Ștefan cel Mare") și de David Nicolas Butnaru (Școala nr. 22).

La clasa a V-a, Premiul I a fost obţinut de Andres Pocora (Școala Nr. 29), Premiul al II-lea de Matei Cornea (Școala "Mihail Sadoveanu", Huși) și de Mihai Dumbravă (Școala "Duiliu Zamfirescu", Focșani). Premiul al III-lea a revenit Andradei Huțanu și lui Mihnea Munteanu (ambii de la Școala "Duiliu Zamfirescu", Focșani). La clasa a VI-a, Premiul I a fost câştigat de Ariana Doaga (Școala "Duiliu Zamfirescu", Focșani), Premiul al II-lea de Brândușa Stelian (CNMK) și de Andreea Gălbinuș (Școala "Ion Băncilă", Brăila). Premiul al III-lea a revenit lui Octavian Ștefănescu (Școala Nr. 25) și Mariei Bîrlădeanu (Colegiul "Cuza Vodă", Huși). La clasa a VII-a, Premiul I a fost obţinut de Gabriel Soare (Școala "Duiliu Zamfirescu", Focșani), Premiul al II-lea de Edvin Halil și Iustin Enciu (ambii de la CNVA), Premiul al III-lea de Claudiu Bereș (Școala "Duiliu Zamfirescu") și Sînziana Panțuru (CNVA). La clasa a VIII-a, Premiul I a fost câştigat de Ana Maria Filip (CNCN), Premiul al II-lea de Briana Eftinca (CNCN) și de Iulia Lefter Școala "Mihail Sadoveanu". Premiul al III-lea a revenit Amanei Mihaela Cristea (CNCN) și lui Andrei Munteanu (Liceul "Dunărea").

S-au mai acordat şi aproape 60 de menţiuni.

Citit 2532 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2023 13:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro