O nouă clasă de învățământ dual la „Paul Dimo”

O nouă clasă de învățământ dual la „Paul Dimo”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Fundația GFG și Liberty Galați, alături de Rewise Learning, continuă programul de învățământ dual axat pe materiile STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) la Liceul Tehnologic "Paul Dimo", cu o nouă clasă de 20 de elevi pentru anul școlar 2023-2024. În perioada 3-7 iulie, elevii de clasa a VIII-a pot opta pentru programul de învățământ dual prin completarea codului 567 pe formularul de înscriere, potrivit unui comunicat remis de Liberty.

Oferind o calificare acreditată în Marea Britanie, programul de învățământ dual se concentrează pe dezvoltarea unor abilități de viață esențiale care vor pregăti elevii pentru o profesie după terminarea școlii. Anul acesta, alți 20 de elevi vor fi susținuți de Liberty Galați și Fundația GFG cu burse lunare și programe educaționale personalizate și vor avea posibilitatea de a studia într-un atelier special amenajat, cu echipament de lucru și de protecție.

Programul a debutat în anul școlar 2022-2023 sub forma unui proiect-pilot pentru o clasă a IX-a de la același liceu gălățean, iar cei 21 de elevi înscriși au beneficiat de o programă de studiu care a îmbinat cunoștințele teoretice predate de profesori cu activități practice desfășurate cu ajutorul mentorilor Liberty Galați. Elevii au beneficiat de burse lunare și sprijin pentru hrană și îmbrăcăminte, evenimente pentru dezvoltarea personală și activități extracurriculare interesante.

Citit 1914 ori Ultima modificare Joi, 29 Iunie 2023 06:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.