Elevii din Pechea, printre cei mai pricepuți sanitari din țară

Elevii din Pechea, printre cei mai pricepuți sanitari din țară
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Școala Gimnazială ”Alexandru Moruzi” din Pechea a reprezentat pentru a treia oară județul Galați la Concursul Național “Sanitarii Pricepuți”, desfășurat în perioada 24-28 iulie 2023, la Olănești, județul Vâlcea. Echipajul gălățean, care s-a situat pe un loc fruntaș în clasamentul celor mai dibaci mici sanitari, este la cea de-a treia participare și performanță notabilă la o astfel de competiție, după alte două participări încununate de succes, în 2017 și respectiv 2019.

La concursul din anul acesta au participat echipaje de elevi din țară, care și-au dovedit abilitățile atât la proba teoretică, dar și la cea practică.  

Echipajul școlii din Pechea, format din elevele clasei a VIII-a, Avram Petronela, Ivașcu Elena, Ivașcu Miruna, Necula Georgiana și Necula Denisa, a obținut o mențiune, rezultat apreciat ca fiind unul dorit și foarte bun de către cei care le-au îndrumat pașii. ”Ne-am dorit mult să fim printre câștigători și pentru asta elevele noastre au muncit mult! Această performanță vine după ce, în 2019, echipajul școlii noastre a ocupat locul I la faza națională”, ne-a transmis prof. Olga Mariana Păun, din cadrul Școlii Gimnaziale ”Alexandru Moruzi” din Pechea.

Citit 1785 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 06:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.