O sală de sport, în construcție la Școala Nr. 29

O sală de sport, în construcție la Școala Nr. 29
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, a început construcția unei săli moderne de sport la Școala Nr. 29. Este vorba despre un proiect derulat de Compania Națională de Investiții în valoare de aproape 6 milioane de lei, partea de utilități fiind asigurată de către Primăria municipiului Galați. Sala de sport va avea o suprafață construită desfășurată de 1.270 de metri pătrați, o capacitate de peste 100 de locuri, vestiare, grupuri sanitare etc.

Reamintim că administrația locală derulează investiții importante în educație. Astfel, până acum, în cadrul proiectelor cu finanțare europeană au fost modernizate 17 grădinițe, școli și licee. Totodată, sunt în implementare proiecte pentru alte 25 de unități de învățământ.

Cele două creșe existente au fost modernizate și există proiecte în diferite stadii pentru construcția a cinci creșe noi.

De asemenea, Primăria are în plan derularea de investiții pentru alte 15 grădinițe, școli și licee. Investițiile pentru acestea sunt estimate la 15 milioane de euro.

În plus, de curând a fost semnat un important contract de finanțare în cadrul PNRR prin care toate unitățile de învățământ din oraș vor beneficia de dotări de circa 16,8 milioane de euro.

Citit 1744 ori Ultima modificare Joi, 07 Septembrie 2023 13:40

1 comentariu

  • postat de un cetatean
    Marți, 12 Septembrie 2023 01:38
    79.115.55.***
    frumos, scoli avem, gradinite, crese (?!!!??? :)))) ), ne mai trebuie populatie si copii, zic sa vorbiti cu aia din vietnam, poate isi aduc copiii aici sa aibe si gura profesorilor ceva de mancat :)))) ... eu n-am vazut zare de copil prin oras, desi vin din cand in cand si mai circul prin oras
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.