Concurs de cultură generală la Smârdan

Concurs de cultură generală la Smârdan
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

La Școala Gimnazială "Sf. Cuvioasă Parascheva" din Smârdan s-a desfăşurat un concurs de cultură generală pentru elevi din clasele V-VIII, organizat de Primăria Smârdan, şcolile din Smârdan şi Mihail Kogălniceanu, ONG-ul "Grupul Vesel Dăruiește Galaţi" și firma Euro Constructii SRL Galați, care a sponsorizat competiţia.

Elevii Sara Bârsănescu (clasa a VI-a) și Andrei Pelin (clasa a VIII-a), ambii de la şcoala din Smârdan, au câștigat un premiu de 2.500 de lei, iar Delia Bezminţeanu, Răzvan Butnaru, Erika Damian şi Larisa Marcu au fost răsplătiţi cu 250 de lei.

Întrebările pentru concurs au fost concepute de profesorii celor două şcoli, pentru toate materiile studiate şi categoriile de vârstă. Concursul s-a desfăşurat online, pe platforma specializată a Google, câștigătorii fiind desemnați pe loc, în funcție de punctaj și timp.

"La concurs s-au înscris, din proprie inițiativă, aproape două treimi din totalul elevilor celor două școli. În urma diferențelor mici de punctaj înregistrate, sponsorii au decis să mărească bugetul, pentru a putea fi premiați și copiii care altfel nu s-ar fi aflat printre câştigători", ne-a spus Adriana Stamate, directoarea adjunctă a școlii din Smârdan.

Citit 1945 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2024 08:29

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro