A sunat ultimul clopoțel din anul școlar 2023-2024

A sunat ultimul clopoțel din anul școlar 2023-2024
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Joi, 20 iunie, și vineri, 21 iunie, în majoritatea școlilor din țară au avut loc festivitățile dedicate sfârșitului de an școlar 2023-2024

Cu mic, cu mare, alături de bunici și părinții, elevii au primit premii şi diplome, iar cei mai merituoși dintre ei chiar coronițe, în semn de recunoaștere a meritelor școlare din anul care tocmai s-a încheiat.

Conform calendarului făcut public de Ministerul Educaţiei, elevii intră în vacanța de vară pe 21 iunie și se vor întoarce în bănci pentru un nou an şcolar pe 9 septembrie.

Elevii din clasele terminale, care au de susţinut examene, au finalizat anul şcolar mai devreme. La clasa a VIII-a, cursurile s-au încheiat vineri, 14 iunie, elevii urmând să susțină probele de la Evaluarea Națională, începând de marţi, 25 iunie. Absolvenții de clasa a XII-a au terminat cursurile pe 7 iunie, au început deja probele de competenţe de la bacalaureat pe 17 iunie, iar prima probă scrisă a examenului este programată pe 1 iulie.

Elevii din clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă au încheiat anul şcolar pe 7 iunie. Elevii din învăţământul liceal - filiera tehnologică şi din învăţământul profesional vor intră în vacanţă pe 28 iunie.

Vacanța de vară pentru elevi durează 11 săptămâni, adică până în prima săptămână a lunii septembrie.

Citit 765 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 17:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro