Concurs de afişe şi spoturi publicitare în licee

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au fost desemnaţi câştigătorii concursului de afişe şi spoturi publicitare organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), în contextul unui proiect finanţat european.

„Am considerat că cei mai creativi sunt adolescenţii şi ca urmare, am iniţiat concursul împreună cu inspectorul care răspunde de artă şi cu cel care răspunde de activitatea educativă. Materialele au fost jurizate de doi profesori de la Liceul de Artă şi doi responsabili cu activitatea educativă, astfel încât să existe un soi de echilibru între punctele de vedere”, a explicat Nicoleta Crânganu, inspector şcolar, purtător de cuvânt ISJ.

La secţiunea afişe publicitare premiile I, II, III şi menţiune au plecat la Grupul Şcolar „Anghel Saligny”, echipele de elevi fiind coordonate de profesorii Georgeta Voichilă, Nicoleta Constantin şi Viviana Crăciun. La secţiunea spoturi publicitare, premiul I a plecat tot la echipa de la „Anghel Saligny”, coordonată de Nicoleta Constantin, premiul II la Colegiul Naţional „Costache Negri” – echipa coordonată de prof. Cristina Bujeniţă, premiul III, la echipa de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, coordonată de Cătălina Popa, iar menţiune la „Colegiul Naţional Costache Negri”, coordonator fiind Viorica Scarlat. Deşi concursul s-a adresat elevilor de liceu, Şcoala Gimnazială nr. 16 a primit un premiu special de încurajare pentru afişul publicitar realizat. Coordonatorul echipei a fost Violeta Lungeanu.

Citit 1914 ori Ultima modificare Marți, 27 Decembrie 2011 21:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.