CIRCUL Orlando, DIN NOU ÎN GALAŢI, cu un spectacol nou care vă va tăia răsuflarea

CIRCUL Orlando, DIN NOU ÎN GALAŢI, cu un spectacol nou care vă va tăia răsuflarea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Circul Orlando revine în oraşul nostru cu un spectacol nou care va tăia răsuflarea spectatorilor. Până pe 14 septembrie, în parcarea Shopping City, de luni până vineri, gălăţenii de toate vârstele sunt aşteptaţi la un show inedit cu foci, cămile, lame, ponei, clovni, acrobaţi şi, bineînţeles, senzaţionalul glob al morţii. De luni până vineri, spectacolele încep la ora 19,00, iar sâmbăta şi duminica, publicul este aşteptat la orele 16,30 sau 19,00.

Circul Orlando este condus de Orlando Oprescu, cel mai tânăr manager de circ din Europa şi va aduce în Galaţi cele mai noi numere de acrobaţie şi dresură - va fi sfidată gravitaţia, iar spectatorii vor fi uimiţi de complexitatea spectacolului. De asemenea, principala atracţie a spectacolului este fascinantul glob al morţii - trei motociclişti vor merge în interiorul unei sfere de metal cu diametrul de numai trei metri. Aceştia vor merge cu o viteză incredibilă, iar coordonarea face diferenţa între viaţa şi moartea motocicliştilor.

Preţurile biletelor variază: la tribuna centrală, copiii plătesc 30 lei, iar adulţii 35 lei; la tribuna laterală, preţul biletului pentru copii este 25 lei, iar pentru adulţi costă 30 lei.

Citit 4272 ori Ultima modificare Vineri, 05 Septembrie 2014 12:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.