Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
7 comentarii

Facultatea de Inginerie este în sărbătoare. De Sfinţii Impăraţi Constantin şi Elena, patronii spirituali ai instituţiei de învăţământ superior, Facultatea îşi premiază profesorii şi studenţii eminenţi.

În cadrul unei festivităţi ce va avea loc joi, 21 mai, de la ora 11,00, în sala D12, patru cadre didactice vor primi Diploma „ANGHEL SALIGNY” pentru excelenţă, alţi profesori vor fi evidenţiaţi pentru acţiuni de promovare a imaginii instituţiei iar colegii de la alte facultăţi şi directorii de firme pentru sprijinul acordat.

Diploma OPERA OMNIA pentru întreaga activitate de cercetare ştiinţifică va fi oferită în acest an prof. dr. ing. Elena Drugescu. Nu vor fi uitaţi nici agenţii economici, Bruno RIBO - CEO ArcelorMittal Galaţi fiind unul dintre managerii premiaţi. Vor mai fi evidenţiaţi studenţii cu cele mai mari medii în anul 2014-2015, cea mai bună studentă de la Inginerie şi participanţii la Sesiunea Naţională de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti “Anghel Saligny”, Ediţia a VII-a.

Sărbătoarea Facultăţii este marcată din 2008, la iniţiativa decanului, prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău.

 

 

 

Citit 1815 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2015 19:10

7 comentarii

 • postat de Vali Vineri, 26 Iunie 2015 11:01 5.13.162.*** Link la comentariu
  0
  5

  Cum de permite Viata Libera sa fie batjocorit prof. Adrian Bejan, unul dintre marii savanti ai lumii? Intrati pe Google sa vedeti cine este acest profesor, cotat de multi ca fiind nr. 1 in lume in Termodinamica!

  Raportează
 • postat de Vali Vineri, 26 Iunie 2015 10:58 5.13.162.*** Link la comentariu
  0
  5

  Este un atac mizerabil la adresa unui foarte valoros prof.: Adrian Bejan!

  Raportează
 • postat de BASIL Luni, 25 Mai 2015 18:15 76.121.151.*** Link la comentariu
  6
  2

  @ SIMONA : '' merit ''?,meritul de a fi fiul unui profesor fost coleg al profesoruluil BEJAN,meritul de a asista cursuri predate de taticu ,meritul de a face pregatire ptr. admitere cu ''piticul UASCR-ist{ secretarul comisiei de admitere} ''.Nota 10 pe linie.Si intradevar au beneficiat de burse intrucat provin din familii dezavantajate ,cu un singur parinte si mai au 5 frati.Astazi este MEMORIAL DAY si din anumite considerente ma opresc cu improscatul noroiului catre cei care au posedat ''burse de marit''la Duke {asha cum ai scris ]....deocamdata.

  Raportează
 • postat de Simona Luni, 25 Mai 2015 08:56 95.76.33.*** Link la comentariu
  1
  6

  Draga bazil, la o stire pozitiva, ca aceasta, in loc sa postezi invidii si acuze, mai bine te-ai informa. Caci doctoranzii despre care ''dai din gura'' au avut ''burse de marit'' la Duke. Adica Duke's merit scholarships (for tuition, room, and board). Iar acolo, daca nu atingi excelenta, te elimina, imediat! Da' de ca sa nu dam cu piatra in cei care au realizari, noi nefiind in stare decat sa improscam cu noroi...

  Raportează
 • postat de @Mircea. Vineri, 22 Mai 2015 21:34 178.84.122.*** Link la comentariu
  0
  6

  Bine punctat , domnule inginer. Felicitari !
  Poate aud si conducatorii anumitor institutii , care se lauda cu nu-stiu-cate vapoare la hectar. (dar cu proiectare si echipamente in totalitate din afara)

  Raportează
 • postat de Mircea Joi, 21 Mai 2015 17:16 89.137.137.*** Link la comentariu
  0
  9

  In urma cu 50 ani am absolvit si eu aceasta facultate dar nu stiam atunci ca are acesti patroni spirituali! Era interesant sa fi fost invitati fosti absolventi care au avut ocazia sa faca ceva in acest domeniu, in urma cu 20-30 ani, cand intreaga activitate de constructii nvale se baza pe cei care trecusera prin aceasta institutie. Din pacate, in prezent, se pare ca am devenit personal de executie (ieftin) care aplica ideile patronilor externi. Un fel de "desenatori" cu inalta calificare, utilizatori ai sistemelor de proiectare asistata de calculator. Noi, cei batrani, am avut satisfactia de a realiza nave pornind de la tema de proiectare pana la constructia finala in santier. Le doresc actualilor studenti mult succes dar nu intrevad posibilitatea de a avea satisfactiile pe cre le-am avut noi.

  Raportează
 • postat de BASIL Miercuri, 20 Mai 2015 20:59 76.121.151.*** Link la comentariu
  5
  3

  De la aceasta facultate a plecat ilustrul profesor Adrian Bejan in USA.Domnia sa nu a uitat aceasta institutie si a elaborat in stil balkanic cateva doctorate personal sau/si prin fosti asistenti.Doctoranzii copii eminenti de cadre universitare la mecanica.Asa de eminenti incat au preferat sa urmeze cursuri langa mamica si taticu.Pana aici nimic nou .Totusi d-nul profesor Bejan s-a intrebat vreodata de unde au avut atatia bani acele cadre bugetare [cel putin 250 000 dollari ].Un bugetar a sustinut 2 baieti la doctorat deci jumatate de milion ...Pentru multi dascali de la mecanica aceasta ,adica mecanica a fost o mina de AUR .Oare in Statele Unite cadrele universitare chiar de la universitati private isi permit sa sustina un doctorant 4 ani [taxe +camin +hrana +asigurare medicala+autoturism +bani de buzunar ]??? TRAIASCA STUDENTIMEA ! ! !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.