CAMPANIE DE EDUCAŢIE RUTIERĂ/ Învaţă să fii PIETON EXEMPLAR!

CAMPANIE DE EDUCAŢIE RUTIERĂ/ Învaţă să fii PIETON EXEMPLAR!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Copiii cu vârste între patru şi 14 ani sunt aşteptaţi, alături de părinţi, sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 10,00, la a treia ediţie a celei mai ample campanii de educaţie rutieră la nivel naţional - „Verde la educaţie pentru circulaţie”. Evenimentul se va desfăşura simultan în parcările magazinelor Lidl din Galaţi, unde reprezentanţii Poliţiei Române vor povesti micuţilor cum pot deveni pietoni exemplari.

„Pentru a reduce numărul accidentelor de circulaţie, în care sunt implicaţi, ca pietoni, copii cu vârste între patru şi 14 ani, este necesară conştientizarea de către cei mici a importanţei cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie”, menţionează organizatorii evenimentului.

Lecţia de educaţie rutieră va începe cu o secţiune teoretică despre semnele de circulaţie, dar şi cu regulile pe care cei mici trebuie să le respecte atunci când doresc să traverseze. După partea teoretică, copiii vor aplica cele învăţate în cadrul unui orăşel miniatural. Organizatorii mai spun că micii participanţi vor câştiga premii din partea magazinului Lidl.

Citit 1984 ori Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2015 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.