ÎNCEP ÎNSCRIERILE pentru a treia sesiune de ADMITERE la Universitatea „Dunărea de Jos”. OFERTA pentru locurile la buget

ÎNCEP ÎNSCRIERILE pentru a treia sesiune de ADMITERE la Universitatea „Dunărea de Jos”. OFERTA pentru locurile la buget
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Trei facultăţi de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi vor organiza o a treia sesiune de admitere pentru a-şi ocupa locurile rămase la buget. Astfel, doritorii se pot înscrie la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, unde mai sunt 48 de locuri la buget, la Facultatea de Inginerie unde au rămas neocupate 40 de locuri sau la Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila, unde mai sunt disponibile 15 locuri.

Înscrierile încep luni - 21 septembrie (orele 8,00 - 15,00) şi vor continua marţi - 22 septembrie, până la ora 13,00 pentru primele două facultăți, în Corpul D, pe strada Domnească nr.111, la parter, iar pentru Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila, la sala de lectură de la sediul din strada Calea Călărașilor nr.29.

Candidații se pot înscrie la o singură facultate și trebuie să prezinte, obligatoriu, diploma de bacalaureat în original.  Admiterea se face pe bază de test grilă, la Algebră (materia din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a).

Concursul se va desfășura marți, 22 septembrie, începând cu ora 17,00, accesul candidaților în sală fiind permis începând cu ora 16,00.

Eventualele locuri rămase neocupate se vor distribui după 23 septembrie.

Foto Monica Zanet

 

Citit 1885 ori Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2015 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.