CATEDRA/ "Dunărea", centru local pentru examene Cambridge

CATEDRA/ "Dunărea", centru local pentru examene Cambridge
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Este binecunoscut faptul că cerinţele educaţionale sunt din ce în ce mai exigente, pentru a avea ulterior succes pe piaţa muncii naţională şi internaţională şi, cu certitudine, unul dintre primii paşi este alegerea unui liceu cu o ofertă educaţională variată şi cu profesori dedicaţi, astfel încât să le ofere elevilor cât mai multe oportunităţi în viitor.

În acest spirit, conducerea şi corpul profesoral al Liceului Teoretic "Dunărea" încearcă să ridice ştacheta la un nivel superior, să îmbunătăţească considerabil procesul educaţional şi să atragă elevii nu numai printr-o paletă educaţională diversă ci, mai ales, prin numeroase proiecte şi parteneriate naţionale şi internaţionale.

Cu o lungă tradiţie în organizarea examenelor internaţional ECDL, Liceul Teoretic Dunărea a devenit, în anul şcolar 2014-2015, Centru Local de Înscriere, Formare şi Examinare Cambridge, în baza unui parteneriat cu Consiliul Britanic Iaşi. Mai mult de atât, prima promoţie care a susţinut examenele Cambridge KET şi PET for School, a avut o promovabilitate de 100 la sută şi numeroase calificative “Pass with Distinction” şi “Pass with Merit”, sub îndrumarea profesorului coordonator Mădălina Brânză.

Directorul liceului, profesor Viorel Bogatu, declară cu mândrie că e hotărât să meargă mai departe şi chiar să facă o tradiţie din acest rezultat extraordinar. Pentru anul şcolar 2015-2016, înscrierile pentru cursurile de pregătire vor începe chiar din primele săptămani de şcoală şi mai multe informaţii se pot afla de pe website-ul liceului, pagina de Facebook sau direct de la secretariat.

Citit 3193 ori Ultima modificare Marți, 22 Septembrie 2015 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.