Platforma de e-learning, la Facultatea de Economie şi Administarea Afacerilor

Platforma de e-learning, la Facultatea de Economie şi Administarea Afacerilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După experienţa Întreprinderilor Simulate, cadrele didactice de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Galaţi au pus bazele unei platforme de e-learning (Learning Management System - LSM, care se va face împreună cu o parte din echipa Smart Owl - întreprinderea virtuală câştigătoare) ce îi va ajuta pe studenţi să dobândească mai multe cunoştinţe, atât teoretice, cât şi practice. “Vrem să oferim oportunitatea studenţilor să aibă acces la informaţii într-un mod simplu şi rapid, iar apoi să le găsească mereu când au în faţă o provocare şi au nevoie de suport. Smart Owl pentru noi a fost un punct solid de pornire a acestui proiect. Din tot ce am învăţat şi am acumulat până în acest moment, din greşeli şi ezitări şi mai ales din succese, am pus bazele acestei platforme care să ofere unui număr cât mai mare de student posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile de business într-un mediu interactiv”, a declarat Marius Geru, drd. la FEAA şi coordonator Smart Owl.

Platforma Learning Management System este gândită ca o platformă de management a activităţii universitare şi cuprinde o serie de secţiuni structurate pe mai multe niveluri, module şi respectiv cursuri. “Pentru că mediul online ne oferă infinite posibilităţi, LMS-ul va cuprinde o întreagă secţiune de comunicare: testimoniale, review-uri destinate evaluărilor oferite de studenţi către alţi studenţi, forum şi blog”, a precizat Marius Geru.

Smart Owl (prima întreprindere virtuală a studenţilor de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor) a obţinut locul I la Târgul Naţional al Întreprinderilor Simulate SIMPRACT la Bucureşti, în februarie 2015 şi premiul I la secţiunea “Look: Here I am!” la Târgul Internaţional al Întreprinderilor Simulate de la Jesolo (Veneţia, Italia).

Citit 2653 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2015 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.