Maica Domnului de la Adam este în Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Astăzi şi sâmbătă, îi va binecuvânta pe creştinii din mai multe parohii ale oraşului *

După o săptămână în care Icoana Maicii Domnului de la Adam a binecuvântat satele din protopopiatele Covurlui şi Târgu Bujor, astăzi, în jurul prânzului, Maica Sfântă păşeşte pe cărările municipiului Galaţi.

În jurul orei 11.00-11.30, Icoana Făcătoare de Minuni de la Adam va bucura şi le va umple inimile creştinilor care vor participa la hramul Bisericii „Sfântul Daniil Sihastru şi  Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” din Galaţi. Sfântul locaş fiinţează la parterul blocului C120 din Micro 39 C.

După rugăciune, Maica Sfântă va binecuvânta Biserica „Sfânta Cruce” din Galaţi, pentru ca în jurul orei 18,00 să ne adune în rugăciune la Biserica „Mavromol” din Galaţi, cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”. Apoi, cu paşi de pelerini, ne vom îndrepta înspre Grădina Maicii Domnului de la Precista, unde va priveghea peste noapte, alături de creştini.

Sâmbătă dimineaţa, Icoana Maicii Domnului de la Adam va porni înspre Biserica Greacă, cu hramul „Schimbarea la Faţă”, pentru ca apoi să ajungă la Catedrala Galaţilor.

De aici va porni înspre bisericile „Sfinţii Martiri Brâncoveni” (de la Cimitirul „Sfântul Lazăr”), „Sfântul Atanasie Patelarie al III-lea”, pentru ca la ceas de lumină lină, Maica lui Dumnezeu să ajungă la Biserica „Sfânta Ana” din Galaţi.

Aici va rămâne în priveghere peste noaptea de sâmbătă, iar duminică va urca prin aşezările situate în aval pe Siret.

Nu vă pierdeţi timpul cu lucruri neînsemnate şi urmaţi îndemnul Arhiereului locului: „Îndrăzniţi şi veniţi la Icoană!”

Citit 860 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.