Protest în Piaţa Universităţii

Protest în Piaţa Universităţii
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE 21,00 - În București au participat 60.000 de oameni, iar în orașele din țară au ieșit în stradă în jur de 15.000 de persoane.

UPDATE 19,20 - 30.000 de oameni la Bucureşti.

Zeci de protestatari din Cluj, Sibiu sau Târgu-Mureş au ajuns deja în Capitală pentru a participa la protestul anunţat la ora 18.00, în Piaţa Universităţii.

Mai mulţi protestatari aflaţi în Piaţa Universităţii au fost percheziţionaţi de jandarmi, pentru a verifica dacă deţin arme albe, alte obiecte sau băuturi alcoolice.

Două mii de persoane sunt, la ora transmiterii ştirii, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, unde protestează faţă de mai multe măsuri sau propuneri ale Parlamentului, printre care proiectul de modificare a legilor justiţiei.

Oamenii ar urma să plece către Palatul Parlamentului.

"În seara aceasta protestăm împotriva modificărilor legilor justiției care au fost aprobate de Parlament și împotriva modificărilor codurilor penale care au fost anunțate. Nu uităm de codul fiscal sau de formularul 600, nici de criza economică în care coaliția de la guvernare a dus țara (puterea de cumpărare a scăzut dramatic din cauza inflației, cursul EURRON se află la maxim istoric, peste 4.66, iar datoria externă a României a crescut cu 1.3 miliarde EUR în primele 10 luni ale lui 2017). Și nu uităm de disprețul pentru democrație și transparență al PSD-ALDE-UDMR", se arată în mesajul postat pe Facebook de comunitatea Coruptia Ucide.

Sursa: mediafax.ro

Citit 2544 ori Ultima modificare Duminică, 21 Ianuarie 2018 01:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.