Joi, la 22.35, semifinală de emoție în Europa League între Arsenal și Atletico Madrid

Joi, la 22.35, semifinală de emoție în Europa League între Arsenal și Atletico Madrid
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Semifinala din Europa League care starneste cel mai mare interes se va disputa joi, incepand cu ora 22:05, intre Arsenal si Atletico Madrid, transmisa fiind de Telekom Sport 1 si Look Plus.

Arsenal

Ultima sansa pentru “tunari” de a accede in Champions League a ramas castigarea Europa League, daca nu se va intampla asta Arsenal fiind in pericol sa nu evolueze in nicio competitie europeana sezonul viitor. Evolutia formatiei antrenate de Arsene Wenger in fazele eliminatorii ale Europa League este insa una destul de buna, in niciuna dintre cele 3 duble manse neavand vreo emotie in privinta calificarii. Pe teren propriu Arsenal a pierdut in saisprezecimi in fata lui Ostersunds, in conditiile in care in deplasare invinsese cu 3-0. In optimi si in sferturi a inscris in total 7 goluri, primind doua, adversare fiind AC Milan si CSKA Moscova.

Elneny nu va putea juca joi pentru “tunari” din cauza unei accidentari, la fel ca Santi Cazorla, in vreme ce Aubameyang este suspendat. Incertitudinile sunt reprezentate de Cech, Wilshere si Mkhytaryan.

Atletico Madrid

Nu mai are cum sa piarda un loc de Liga Campionilor pentru sezonul viitor, insa cu siguranta doreste sa castige trofeul Europa League. Ar fi al treilea asemenea trofeu, dupa cele cucerite in sezoanele 2009-2010 si 2011-2012. Daca in saisprezecimile si in optimile Europa League formatia din La Liga nu a avut emotii in a merge mai departe, nu la fel putem spune si despre dubla mansa din sferturi. Acolo Atletico a invins-o cu 2-0 pe propriul teren pe Sporting Lisabona, pentru ca o saptamana mai tarziu formatia portugheza sa invinga cu 1-0. In cele 3 deplasari din fazele eliminatorii ale Europa League, Atletico Madrid a inscris 9 goluri, primind 3, unul in fiecare meci.

Se pare ca Diego Costa si-a revenit cat de cat dupa accidentare, fiind inclus in lotul care va face deplasarea spre Emirates, Diego Simeone fiind insa sceptic ca il va putea folosi in meciul de joi. In schimb, Juanfran nu a fost inclus in lot, ca urmare a accidentarii de duminica din campionat,  croatul Vrsaljko urmand sa-i ia locul.

Cote foarte echilibrate la victorie

Din aproximativ 150 pariuri vei putea alege in acest meci la casa online Fortuna. In calitate de gazda, Arsenal porneste usor favorita, Fortuna acordandu-i cota 2.55 la victorie, fata de 2.85 a celor de la Atletico Madrid. Recomandam sa-ti creezi cont la efortuna, aceasta casa de pariuri fiind cel mai bine vazuta de catre pariorii din Romania. Nu spunem noi asta, ci sutele de utilizatori ai site-ului Legalbet care au votat-o ca fiind casa la care plaseaza pariuri. Legalbet este un site obiectiv, unde poti gasi recenziile tuturor caselor de pariuri, fiecare recenzie incluzand atat puncte tari, cat si puncte slabe, pentru ca tu sa fii cat mai informat inainte de a lua decizia de a te inregistra la o casa online.

Ponturi recomandate in Arsenal vs Atletico Madrid

Ar fi excelent ca, dupa peste 20 ani de antrenat echipa “tunarilor”, Arsene Wenger sa se desparta de fani cu un trofeu european. Va fi insa greu ca Arsenal sa invinga joi, avand in vedere anumite absente, plus incertitudinile. Sigur, Atletico Madrid probabil nu il va putea folosi pe Diego Costa, insa Fernando Torres si mai ales Antoine Griezmann credem ca se vor descurca la fel de bine in ofensiva. Asadar, chiar daca Arsenal a aratat solid pe teren propriu in fazele eliminatorii, acum va avea o partida mult mai grea cu Atletico Madrid, care opinam ca nu ii va crea posibilitatea sa incerce prea multe atacuri. Totodata, suntem de parere ca vom avea parte de un meci relativ inchis, in care se va marca putin.

  • Sub 1.5 goluri Arsenal – 1.48
  • Sub 2.5 goluri – 1.769

(P)

Citit 1329 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Aprilie 2018 12:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.