FINALIZAREA PROIECTULUI CONSOLIDAREA POZIȚIEI PE PIAȚĂ A GLEMSY ART SRL ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE

FINALIZAREA PROIECTULUI CONSOLIDAREA POZIȚIEI PE PIAȚĂ A GLEMSY ART SRL ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

GLEMSY ART SRL, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea cu succes a proiectului ,,CONSOLIDAREA POZIȚIEI PE PIAȚĂ A GLEMSY ART SRL ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE”- SMIS 102421, proiect finanțat din Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1: „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”, având ca finalitate achiziția unui utilaj de construcții.

Valoarea finală a proiectului, rezultată în urma implementării, este de 964.728,24 lei (TVA inclus), din care valoarea finanțării nerambursabile provenite din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 550.426,68 lei.

Prin realizarea acestui proiect s-a urmărit consolidarea poziției pe piață a Glemsy Art SRL în domeniul construcțiilor. Locația de implementare a proiectului este Mun. Galați, str. Drumul de Centură, nr. 208, județul Galați.

Activitățile s-au desfășurat începând cu data de 23.10.2017, pe parcursul a 6 luni, anterior termenului asumat prin contractul de finanțare. Prin implementarea proiectului a fost achiziționat un manipulator telescopic rotativ dotat cu furci, nacelă, cupa, troliu macara (vinci) și au fost create 3 locuri de muncă.

Investitia are un impact semnificativ la nivelul localitatii si al regiunii prin cresterea calitatii lucrarilor executate atat pentru beneficiarii publici cat si pentru cei privati, reducerea costului lucrarilor, datorata multifunctionalitatii utilajului, reducerea timpului de lucru si crearea de locuri de munca. Proiectul a inclus si masuri de asigurare a egalitatii de sanse si de tratament prin angajarea unei persoane din categorie defavorizata.

                                                                                                                                                                                                                           

Administrator și manager de proiect: PASCARIU SILVIU - tel: 0752022312          

Asistent manager de proiect: IVAȘCU CRISTINA-GEORGIANA - tel: 0757029406

Fax: 0236459040, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

(P)

Citit 1579 ori Ultima modificare Vineri, 27 Aprilie 2018 10:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.