Cauţi Candy Bar-ul perfect? Alege ”Andra Exclusiv”!

Cauţi Candy Bar-ul perfect? Alege ”Andra Exclusiv”!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La început au fost cozonacii, celebri în tot Galaţiul. Perfecți! Apoi cofetăria cu torturi şi prăjituri după reţete proprii, cu cât mai multe ingrediente naturale şi gust care dă dependenţă – „Delicii cu suflet”, aşa cum le spun cei de la cofetăriile „Andra Exclusiv”.

Având acest „background” solid în CV, „Andra Exclusiv” a trecut la o nouă provocare, cu idei şi produse noi destinate Candy Bar-ului. Sigur îl ştiţi, e colţul acela atât de dulce al oricărui eveniment! Ei au pregătit concepte inovatoare pentru toate gusturile: de la cei ce preferă o eleganţă aparte şi stilul clasic, până la aceia care vor să surprindă prin natureleţe şi aerul rustic al noilor concepte de decorare. „Andra Exclusiv” poate pune în scenă un Candy Bar pentru astfel de gusturi sau tematici. Chiar şi numele lor atrag, personalizate conform decorului. Poţi opta pentru un „Gold Feather”, un „Baby Zone”... Există şi „Autumn Field”, „Provance” ori „Spring Field”. Orice ai alege, te scufunzi într-o mare de gusturi şi arome – şase variante de minitarte în combinaţii unice, minieclerele trendului şi reţetelor franţuzeşti, cu arome pregnante de afine, caramel şi portocală, şampanie, cafea şi fistic. Ciocolata belgiană este nelipsită. Îi poţi descoperi gustul inconfundabil în orice combinaţie dorită, dar şi în „Cireşele belgiene” decorate tematic sau în spectaculoasele „îngheţate”.

Lista produselor „Andra Exclusiv” este lungă, ne-ar trebui o pagină de ziar numai pentru ea. Le puteţi admira în vitrinele cofetăriilor „Andra Exclusiv” din Piaţa Centrală (strada Tecuci, chiar la intrarea în Halele vechi) şi de la Maşniţă (lângă Florăria Passiflora), ori pe pagina de Facebook. Iar ca să discutaţi pe îndelete despre Candy Bar-ul mult dorit, „Andra Exclusiv” vă aşteaptă la cofetăria sa din Piaţa Centrală, unde are şi laboratorul de producţie.

(P)

Citit 4420 ori Ultima modificare Luni, 25 Iunie 2018 15:24