Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

Astăzi, telefoanele redacţiei au început să sune din nou "ca la avarie", gălăţenii reclamând pene de curent înregistrate în mai multe zone din oraş.

Sesizările pe care le-am primit au fost din centrul oraşului, din Piaţa Centrală, din Port, de la băncile comerciale de pe strada Brăilei etc.
Reprezentanţii Biroului de presă al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Galaţi ne-au confirmat incidentele, spunând că a fost vorba de o avarie în lanţ: "Întreruperile în distribuția energiei electrice înregistrate astăzi, 1.08.2018, în municipiul Galați au fost cauzate de o avarie într-un Post de Transformare și de un defect apărut pe o Linie Electrică Subterană, zona strada Portului. Cumulate, cele două incidente au provocat o avarie în lanț și declanșarea unui transformator din Stația Galați Centru".
"Incidentul a fost înregistrat la ora 12:56. Distribuția de energie electrică a fost întreruptă timp de 10 minute pentru consumatori din zonele Ţiglina, Mazepa, Potcoava, Centru, Piaţă, Port. La ora 13:06, echipele SDEE Galaţi au remediat parțial avaria, repunând sub tensiune cea mai mare parte din locurile de consum afectate. Avaria a fost remediată total la ora 14:27. Duratele de întrerupere rezultate au fost mai mici decât cele impuse de Standardul de performanță pentru serviciul de distribuție a energiei electrice (8 ore în mediul urban)", au declarat, pentru "Viaţa liberă", reprezentanţii Biroului de presă al SDEE Galaţi.
Tot ieri, probleme mari în alimentarea cu energie electrică s-au înregistrat şi în judeţ, o posibilă cauză putând fi umiditatea excesivă din aer.
Reamintim că o altă avarie majoră s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, pe 27 iulie, în cartierul Ada Marinescu și zona Kaufland, cauzată de două cabluri subterane defecte, din rețeaua de medie tensiune aparținând SDEE Galați. Incidentul a fost înregistrat la ora şase dimineaţa şi a fost remediat total după aproximativ opt ore.

Citit 3737 ori Ultima modificare Miercuri, 01 August 2018 17:32

2 comentarii

 • postat de HAHAHA Joi, 02 August 2018 08:41 194.105.20.*** Link la comentariu
  0
  2

  Pai, da - 10 minute de cand au "inregistrat" sesizarea ???? dar pana sa o inregistreze, cat timp a trecut ? Ca ni s-a urat sa sunam si sa spuna "asteptati pana se elibereaza un operator" de cate 3-5 ori si la urma "putetem sa inregistram (vocal) cererea d-v pentru prelucrarea ulterioara" !!!!! HALAL servicii !!!

  Raportează
 • postat de teo Joi, 02 August 2018 08:13 89.137.228.*** Link la comentariu
  0
  1

  Alo primaria, domnule primar ati dat asigurari ca nu vor fi probleme cu alimentarea cu energie electrica in oras daca fiecare i-si prepara apa calda si se incalzeste cum poate?!!!!Electrica distributie v-ati batut cu caramida in piept ca veti face fata cu brio.Domnule Vals sa va auzim acum!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.