Un drum mai curat, cu Damen

Un drum mai curat, cu Damen
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Circa 30 de angajaţi ai Şantierului Naval Damen Galaţi şi-au petrecut sâmbăta făcând curăţenie pe drumul spre Cuca *

Aşadar, într-o zi superbă de toamnă, în care mulţi gălăţeni au ieşit la iarbă verde şi au făcut poate grătarul „de adio” (până la primăvară), şantieriştii au ales să şteargă urmele mizeriei lăsate în urma lor de unii dintre concitadinii noştri.

A fost cea de-a doua acţiune de acest fel făcută de cei din Damen în acest an, după curăţenia de primăvară pe care au făcut-o, prin martie, în Pădurea Gârboavele.

„Am făcut această acţiune din două motive: pentru un drum mai curat şi, în al doilea rând, pentru a-i face pe oameni să nu mai arunce pe stradă gunoaiele ca la tomberon”.

„Vom face de două ori pe an câte o astfel de curăţenie în oraş sau în afara lui. Vrem să devină o tradiţie şi, poate, să ne urmeze şi alţi gălăţeni exemplul”, ne-a declarat liderul sindicatului Damen, Gheorghe Valentin.

Curăţenia făcută sâmbătă de oamenii din Damen a durat cinci ore şi s-a întins pe 15 kilometri din drumul spre Cuca, până la troiţa de la liziera de salcâmi.

Au fost strânşi aproape 600 (!) de saci cu gunoaie, care au fost transportaţi cu o maşină pusă la dispoziţie de Ecosal. Toată cinstea pentru ei!

Citit 1165 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.