Şi-a ucis nevasta, la băutură

Şi-a ucis nevasta, la băutură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Alcoolic cu vechime, iveşteanul Marin Crăciun (66 de ani) şi-a omorât în bătaie nevasta, pe Elena, după ce amândoi au băut peste măsură *

Soţul şi-a adus aminte că, în urmă cu câteva zile, consoarta i-a reproşat că bea mai mult decât ea şi chiar l-a lovit cu o coadă de secure. Aşa că ieri s-a răzbunat.

S-a năpustit asupra ei cu pumnii şi picioarele. Apoi... s-a culcat liniştit. Peste câteva ore avea să-şi dea seamă că femeia nu mai suflă. A crezut că o să scape de oamenii legii, dar n-a fost aşa. Marin a fost reţinut pentru omor calificat.

Acum patru ani – bătut şi spitalizat

Elena şi Marin Crăciun au avut parte de o căsnicie presărată cu scandaluri şi violenţe fizice. Asta deşi aveau împreună opt copii ! În urmă cu patru ani, bărbatul a ajuns chiar la spital, bătut crunt de nevastă.

Vecinii nici nu mai ştiu cine era mai violent în această familie. Şi totul pornea de la băutură.

A vrut să camufleze crima

Ultima bătaie dintre cei doi soţi a avut loc joi. Bărbatul şi-a lovit crunt soţia, dar nu a crezut că loviturile îi vor fi fatale. Şi asta pentru că astfel de scene erau destul de frecvente în familie.

Atunci când şi-a dat însă seama că nevasta nu mai mişcă, a încercat să mascheze totul. Ba chiar i-a rugat pe vecini să îl ajute să o îngroape mai repede, că a murit de moarte naturală.

«Nu mai sufla»

Vecina Măria Bostan povesteşte că femeia «…era cu faţă în sus, cu mânuţa dreaptă deasupra. Eu am văzut că nu mai suflă, am pus urechea pe ea».

«Am văzut că nu suflă şi l-am întrebat ce facem, să anunţăm poliţia. El a zis că nu mai trebuie să anunţăm poliţia, să căutăm pe cineva să o spele, că să o înmormântăm. Eu i-am zis că nu pun mâna pe ea».

Moartă în urma unui şoc hemoragic

«Era vânată pe la faţă, pe la ochiul stâng, buza umflată, ca un mort. Se mai băteau, se mai certau. La băutură îşi scoteau ochii unul altuia. Parte în parte se băteau», îşi aminteşte şi vecinul Ion Diaconu.

În urmă autopsiei s-a stabilit că femeia avea mai multe leziuni interne şi că făcuse un şoc hemoragic. Imediat, bărbatul a fost reţinut.

Însoţită de cinci dintre copii, pe ultimul drum

Subcomisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: “În urma probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru omor calificat şi urmează să fie prezentat instanţei pentru emiterea mandatului de arestare”.

Dintre cei opt copii, doar cinci sunt în ţară şi vor putea veni la înmormântarea mamei lor.

Citit 1342 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.