Sâmbătă, publicăm noul Mers al trenurilor

Sâmbătă, publicăm noul Mers al trenurilor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Începând de duminică, 9 decembrie, odată cu intrarea în vigoare a noului Mers al Trenurilor 2018-2019, apar câteva modificări şi în ceea ce priveşte circulaţia trenurilor spre şi dinspre Galaţi.
Conform CFR Călători, a fost reconsiderată oferta feroviară între București și Galați, prin suplimentarea numărului de trenuri și redistribuirea acestora pentru preluarea traficului pe cele două rute (prin Urziceni, respectiv, prin Buzău). Se reia circulația între București și Galați pe ruta Făurei - Urziceni, ceea ce scurtează distanța cu 30 km și timpul de mers cu 20-40 minute față de ruta actuală, prin Buzău - Ploiești. În acest fel se asigură conectarea zonelor din sud-est cu Aeroportul "Henri Coandă" (Otopeni) și creșterea numărului de legături dintre București și aeroport (17 trenuri, 9 pe sensul de dus şi 8 pe sensul de întoarcere).
Noul Mers al Trenurilor va fi valabil până pe 14 decembrie 2019.
Tabelele cu sosirile şi plecările în şi din Gara Galaţi, pentru trenurile operate de companiile CFR Călători şi Transferoviar Călători, vor fi publicate de "Viaţa liberă" în ediţia tipărită de sâmbătă.

Citit 4103 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 00:43

1 comentariu

 • postat de Galatean Vineri, 07 Decembrie 2018 07:28 78.96.81.*** Link la comentariu
  0
  13

  De ce nu se introduce un tren pe ruta Galati - Iasi, cu sosire in Iasi la primele ore ale zilei?

  Trenul care este in mers de la ora 6,00, sa plece din Galati cu doua ore mai devreme!

  Asta pentru ca foarte multi galateni merg la medicii din Iasi, ca cei din Galati isi bat joc ii buzunaresc si raman pensii, si este necesar ca sa ajunga la ora 7- 8 la Iasi sa prinda consultatia la timp!

  Aceasta modificare ar fi in interesul calatorilor si nimeni nu ar obiecta ca este prea dimineata..

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.