Copil lovit de mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit

Copil lovit de mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Evenimentul rutier a avut loc marți după-amiază, pe trecerea de pietoni din apropierea intersecției străzilor Brăilei și Saturn. O mașină care venea dinspre bulevardul Cloșca ar fi intrat pe banda unu, pe marcajul pietonal, chiar în momentul în care culoarea semaforului s-a schimbat în verde pentru pietoni. Un copil de 12 ani a apucat să pășească pe trecere, fiind atins de autoturism. Din câte se pare, minorul și-ar fi continuat drumul, la fel ca și șoferul mașinii.

Ajuns acasă, copilul le-a povestit părinților cele întâmplate, aceștia sunând la 112 și relatând incidentul. Polițiștii au constatat că băiatul nu prezenta leziuni serioase și au consemnat faptul că acesta nu a avut nevoie de asistență din partea medicilor de la Ambulanță.

Cu toate acestea, rămânea de elucidat împrejurarea în care a avut loc impactul pe zebră, motiv pentru care agenții au declanșat operațiunea de căutare a șoferului.

Acesta a fost identificat câteva ore mai târziu, în persoana unui gălățean de 37 de ani, care ar fi susținut în fața anchetatorilor că a plecat de la locul accidentului crezând că minorul nu a pățit nimic, câtă vreme și-a văzut mai departe de drum.

Bărbatul este acum cercetat pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă, riscând să rămână fără permisul de conducere.

Citit 3941 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Ianuarie 2019 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.