Majorare. Taxele şi impozitele pe 2020, în dezbatere publică

Majorare. Taxele şi impozitele pe 2020, în dezbatere publică
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Taxa specială de habitat plătită de persoanele juridice ar urma să crească de la 86 la 90 de lei de persoană pe an, iar taxa specială pentru finanţarea activităţii de ecarisaj pentru persoanele juridice ar putea fi majorată de la 57 la 60 de lei pe an. Datele sunt prevăzute în proiect de hotărâre privind „Indexarea impozitelor şi taxelor locale începând cu anul 2020”, lansat, ieri, în dezbatere publică de Primăria municipiului Galaţi.

Documentul, raportul de specialitate şi expunerea de motive pot fi consultate pe portalul www.primariagalati.ro, precum şi la sediul Centrului de informare pentru cetăţeni din strada Domnească nr. 54. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare din partea persoanelor interesate pot fi depuse zilnic până la data de 15 martie 2019 fie în format electronic, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie prin poştă, pe adresa instituţiei - strada Domnească nr. 54.

În raportul de specialitate se arată: „Prin acest proiect se propune indexarea anuală, ținând cont de rata inflației pentru anul fiscal anterior, respectiv 2018. Pentru indexarea impozitelor și taxelor locale aferente anului 2020, va fi utilizată rata inflației de 4,6 la sută”.

Citit 1606 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2019 01:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.