Aventuri, distracţie şi relaxare la ”Pirates Resort”. Povestea Piraţilor din Caraibe revine cu un nou sezon... estival

Aventuri, distracţie şi relaxare la ”Pirates Resort”. Povestea Piraţilor din Caraibe revine cu un nou sezon... estival
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Atunci când vine vorba de mare, soare şi… piraţi, nu poate lipsi de pe harta vacanţelor estivale o experienţă de neuitat pentru întreaga familie la „Pirates Resort” (Hotel Bicaz), pe litoralul Mării Negre, la Mamaia. Ofertele speciale de Paşte deschid pentru gălăţeni sezonul 2019, fiind pregătit un întreg „arsenal” de surprize care mai de care mai pline de antren, distracţie şi voie bună.

Cu fiecare sezon la Marea Neagră, „Pirates Resort” duce tot mai departe experienţa vizitatorilor în lumea exotică şi plină de aventuri a Piraţilor din Caraibe. Fie că e vorba de misterele din Insula Comorilor, de întâlnirile cu echipajul lui Jack Sparrow sau cu şugubăţul CoCo, vedeta înaripată a complexului, de plaja cu nisip fin sau apele de turcoaz ale Lagunei ce te îmbie la relaxare, ai încă de la început sentimentul că ai lăsat la Recepţie banalitatea cotidianului şi ai intrat într-o lume de basm, fascinantă şi plină de promisiuni ademenitoare.

„Tuturor ne plac poveştile, mai ales cele cu piraţi, indiferent dacă avem trei sau 93 de ani! Piraţii sunt nemuritori, spiritul de aventură e nemuritor şi asta am dorit să aducem noi aici, la „Pirates Resort”: o poveste pentru copilul din noi, pentru întreaga familie, în care să avem şi corăbii, şi căutători de comori, şi piraţi, dar şi muzică, dans şi spectacole live susţinute de artişti consacraţi”, ne-a explicat Iulian Tenie, general manager „Pirates Resort”.

Servicii turistice premiate de Booking.com

Povestea cu piraţi s-a dovedit a fi una de succes, iar ea s-a dezvoltat de la an la an, atât în ceea ce înseamnă „punerea în scenă” a acestui concept („Pirates Resort” este primul hotel tematic de pe Litoral! – n.r.), cât şi prin serviciile tot mai diversificate oferite vizitatorilor.

„Am mers pe ideea de a oferi, în fiecare an, ceva în plus. S-au făcut investiţii importante în renovarea din temelii a Hotelului Bicaz şi transformarea lui în „Pirates Resort”. Am încercat să dăm atenţie fiecărui detaliu pentru a intra în atmosfera poveştii. Avem un „echipaj” de animatori şi la miniclubul copiilor, dar şi pe „puntea” terasei, a „corabiei” transformate în loc de joacă, avem şi o piscină cu apă încălzită (28 de grade Celsius, indiferent de vremea de afară!) ce te duce cu gândul la insulele luxuriante din Caraibe. Desigur, camerele sunt şi ele amenajate şi decorate în spiritul călătoriilor pe mare şi al aventurilor cu piraţi”, ne-a mai spus managerul „Pirates Resort”.

Sutele de aprecieri pozitive de pe site-urile de evaluare a serviciilor turistice dovedesc faptul că „echipajul” de la „Pirates Resort” şi-a format deja un renume pe Litoralul Mării Negre. Iar una dintre cele mai elogioase distincţii a fost premiul pentru calitatea serviciilor conferit în cadrul „Guest Review Awards 2018” de celebrul site de călătorii Booking.com. 

Superoferte la startul noului sezon estival

În acest an, startul sezonului estival se va da la „Pirates Resort” cu pachetele turistice „Paște 2019”, special pregătite pentru perioada 26-29 aprilie. Pachetele cuprind cazare cu pensiune completă, acces gratuit la piscina exterioară, cu apă încălzită, program de entertainment şi un meniu îmbelşugat şi diversificat, aşa cum stă bine în tradiţia sărbătorilor de Paşti.

„E un produs nou, ce sperăm să fie o surpriză plăcută pentru cei care vor petrece sărbătorile la noi. Şi pentru că „Pirates Resort” este o afacere cu rădăcini la Galaţi, am pregătit pentru gălăţeni un discount de 10 la sută din tariful de cazare pentru pachetul de Paște!”, a precizat managerul complexului hotelier.

Dar gălăţenii sunt aşteptaţi şi în minivacanţa de 1 Mai. De această dată, tinerii vor fi în centrul atenţiei, cu ofertele flexibile de tip „bed and breakfest”, astfel încât serviciile hoteliere să poată fi combinate cu uşurinţă cu oportunităţile de distracţie de pe plaja din imediata apropiere sau din cluburile din nordul staţiunii Mamaia.

Acestea sunt doar primele surprize ale Piraţilor din Caraibe în noul sezon estival. Pregătiţi-vă, aşadar, de distracţie, vara ne aşteaptă! Iar „echipajul” de la „Pirates Resort” este şi el gata să vă întâmpine şi să vă poarte spre noi aventuri la malul mării!

Pentru detalii şi rezervări puteţi apela la office-managerul Gabriela Dima, telefon: 0731.795.598, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lumea de basm de la „Pirates Resort”

Situat în zona de nord a staţiunii Mamaia, „Pirates Resort” (Hotel Bicaz) oferă o experienţă completă în atmosfera de basm a Piraţilor din Caraibe. Complexul hotelier, clasificat la trei stele, dispune de 158 de camere duble şi opt apartamente - Standard, Superior şi Privilege – spaţioase şi confortabile. Ideal pentru familiile cu copii, complexul hotelier este înconjurat de verdeaţă, iar plaja din imediata apropiere este cu nisip fin şi intrare lină în mare. Complexul dispune de o gamă diversificată de servicii, toate îmbinate pentru a forma o adevărată oază de relaxare pentru vizitatori. Pe cei mici îi aşteaptă miniclubul şi locul de joacă Parrot’s Land, dar un punct de atracţie este piscina cu apă încălzită „Blue Lagune”. Pentru cei mari, Jack’s Bar şi Pirates Island, restaurantul cu terasă chiar pe malul mării, completează în mod fericit atmosfera de vacanţă în spiritul poveştilor cu piraţi.

Copiii, răsfăţaţi de „piraţi” şi… Iepuraşul de Paşti

La „Pirates Resort”, cu pachetele turistice „Paște 2019”, din perioada 26-29 aprilie, copiii vor fi, în mod deosebit, răsfăţaţi de Iepuraşul de Paşte. Cei mici vor fi primiţi la bordul corabiei „Pirate Bunny” (miniclub), unde îi vor aştepta o mulţime de jocuri, concursuri, ateliere de creaţie, Magic Show, toate din lumea plină de aventuri a piraţilor şi a misterelor din Insula Comorilor. În jocul de-a piraţii, la „Pirates Resort”, distracţia este „pe val”! 

(P)

Citit 5371 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2019 11:42