Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Un nou accident rutier mortal, soldat cu decesul unui bărbat, a avut loc într-una dintre zonele cu cel mai ridicat grad de risc din preajma municipiului. Tragedia s-a petrecut marţi seara, 2 aprilie 2019, pe DN 26, în zona cunoscută sub numele de "patru benzi", din primele concluzii reieşind ca presupusă vinovată chiar victima, care a apărut în calea unei maşini.

"Un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, dinspre Galaţi către Vânători, la intersecţia cu DC 3A a acroşat cu partea stângă a maşinii un tânăr în vârstă de 30 de ani, care se deplasa pe carosabil şi pe care l-a proiectat pe sensul opus de deplasare", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma impactului, pietonul a decedat, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ei vor încerca să stabilească în ce măsură vina i-a aparţinut şi şoferului şi dacă la producerea evenimentului şi-a adus contribuţia şi o eventuală deficienţă în calitate iluminatului public în acea zonă.

Citit 6707 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2019 17:05

2 comentarii

 • postat de Vasile Miercuri, 03 Aprilie 2019 16:41 89.121.153.*** Link la comentariu
  0
  17

  “4 benzi “aparțin practic de comVanatori ! Si pe o parte si pe alta sunt multe firme si chiar locuințe ! Problema este ca cele “4benzi “sunt despărțire de o frumoasa linie dubla continua !!! Nu o trecere de pietoni ,nu o întrerupere a liniei duble ! Si atunci ce facem ? Trecem pe unde apucam , tăiem linia continua !!??cei de la “drumuri “ne spun sa mergem dacă se poate pr la Garboavelev, pentru a întoarce masina sau ca Primăria Vânători ar fi trebuit sa facă doua sensuri giratorii pe aceasta porțiune ! Poate in alt secol !!! Spre comparație de la Metro pana in Bariera Traian este tot linie continua dar este întreruptă de 29 de ori plus treceri de pietoni supraînălțate !! In comVanatori , nu se poate ?????( la patru benzi )

  Raportează
 • postat de Maxim Miercuri, 03 Aprilie 2019 12:34 188.24.192.*** Link la comentariu
  10
  17

  eu nu stiu unde este "patru benzi", nu puteti localiza conform unei harti oficiale?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.