Accident mortal la patru benzi. Tânăr ucis pe mijlocul străzii

Accident mortal la patru benzi. Tânăr ucis pe mijlocul străzii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un nou accident rutier mortal, soldat cu decesul unui bărbat, a avut loc într-una dintre zonele cu cel mai ridicat grad de risc din preajma municipiului. Tragedia s-a petrecut marţi seara, 2 aprilie 2019, pe DN 26, în zona cunoscută sub numele de "patru benzi", din primele concluzii reieşind ca presupusă vinovată chiar victima, care a apărut în calea unei maşini.

"Un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, dinspre Galaţi către Vânători, la intersecţia cu DC 3A a acroşat cu partea stângă a maşinii un tânăr în vârstă de 30 de ani, care se deplasa pe carosabil şi pe care l-a proiectat pe sensul opus de deplasare", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma impactului, pietonul a decedat, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ei vor încerca să stabilească în ce măsură vina i-a aparţinut şi şoferului şi dacă la producerea evenimentului şi-a adus contribuţia şi o eventuală deficienţă în calitate iluminatului public în acea zonă.

Citit 7438 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2019 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.