O după-amiază cu stil, împreună cu Ilinca Vandici, la GLASS Beauty House (FOTO și VIDEO)

O după-amiază cu stil, împreună cu Ilinca Vandici, la GLASS Beauty House (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ilinica Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, și stiliștii săi au venit la GLASS Beauty House Galați vineri, 7 iunie, în cadrul unui eveniment de excepţie organizat de salonul gălăţean. Vedeta a lansat, cu acest prilej, gama de produse non-toxice de lux pe care le foloseşte zi de zi, pentru a avea o imagine perfectă.

„Nu ştiu dacă ştiţi dar, în fiecare an, pielea noastră inhalează vreo două kilograme de produse toxice, din mediul înconjurător, din hainele pe care le purtăm (dacă nu folosim un detergent potrivit), din make-upul pentru femei, din deodorante... Frumuseţea e naturală, dar trebuie întreţinută constant. Şi atunci ne-am gândit să facem aici, la GLASS Beauty House, ceva unic, fie că discutăm despre produse de vopsire şi de îngrijire a părului, fie despre produsele pe care le recomandăm pentru acasă, pentru ca doamnele să nu mai aibă grijile şi problemele de până acum.

Invitata noastră specială este Ilinca Vandici pentru că, din punctul nostru de vedere, are aceleaşi valori ca şi noi. Ilinca este, să spunem aşa, un ambasador al acestei game de produse non-toxice – un concept unic care are în spate nenumărate teste şi cercetări medicale, ceea ce pentru mine este absolut extraordinar. Aşa am dezvoltat, acum mai bine de şase ani, şi conceptul aBeauty, din dorinţa de a ajuta şi a păstra frumuseţea, de a nu folosi nimic toxic pentru organism.

Nu suntem un salon de cartier, chiar dorim să facem o revoluţie din acest punct de vedere, pentru că vom consilia fiecare client să folosească produsele potrivite pentru el, astfel încât să întreţinem frumuseţea naturală, să prevenim ceea ce vine peste noi, dar în acelaşi timp cu sănătate. Familia şi sănătatea noastră (mediul non-toxic) sunt valorile pe care le punem pe primul loc”, ne-a spus Irina Maria Ursan, manager de salon al GLASS Beauty House şi manager de calitate pe reţeaua clinicilor aBeauty din Galaţi şi alte cinci oraşe.

Vineri, la GLASS Beauty House, Ilinca Vandici a discutat cu toată lumea care a aşteptat-o, despre trendurile verii în materie de culori şi stiluri ale părului, despre cum să ai un păr lung şi sănătos, cu o culoare impecabilă.

Într-un final, Ilinca s-a întors la Bucureşti, dar GLASS Beauty House rămâne în Galaţi la dispoziţia clienţilor săi, doamne sau domni, cu servicii şi o experienţă premium în hairstyling, vopsit păr, extensii păr, manichiură, pedichiură, extensii de gene, epilare stilizare sprâncene sau tuns, vopsit și servicii barber shop.

Salonul GLASS Beauty House Galați se află pe Str. Siderurgiștilor nr. 15, la parterul blocului SD10B. Intrarea se face din parcul de lângă Spitalul de Copii.

(P)

Citit 3154 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2019 01:08