Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Mulţumind încă o dată celor de la "Help Lăbuş" pentru o nouă intervenţie - sterilizând pisicuța din imagine și păstrându-i puișorii (pe care-i puteți adopta), vă reamintim că, în Galaţi, şi nu numai, există nenumărate animăluţe ale nimănui care au nevoie să fie salvate. Puteţi ajuta "Help Lăbuş" să ajute mai departe, sprijinind asociaţia cu donaţii în contul bancar deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ sucursala judeţeană Galaţi, strada Brăilei nr. 35 Cod IBAN:

LEI - RO67 RNCB 0141 0328 6277 0001

USD - RO13 RNCB 0141 0328 6277 0003

EUR - RO83 RNCB 0141 0328 6277 0004

Citit 903 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 01:56

1 comentariu

  • postat de faceti ceva cu drumul ala, domnilor votati ca sa ne conduceti si sa ne folositi banii....... Luni, 24 Iunie 2019 19:08 92.114.82.*** Link la comentariu
    2
    11

    tot respectul meu pentru ei....... am dus un motan lovit , cred de o masina si l-au facut bine. am mai dus o pisica ce saliva abundent, mi-au dat reteta sa-i dau tratament si s-a facut bine. vorbesc de pisici de pe strada. de acolo nu pleaca nici un animal fara a fi castrat sau sterilizata pentru ca scopul este ca aceste animale ce exista sa nu se mai inmulteasca. ele trebuie sa fie ajutate pentru ca exista dar ideea este ca in timp sa nu mai fie pe strazi sau macar sa le fie limitat numarul. .....pacat ca drumul pina la ei e sub orice critica, e "varza". de ce nu se implica si cei ce ne folosesc banii, ma refer la bani publici din taxe si impozite sa faca ceva cu drumul ala. sint oameni deosebiti ce activeaza acolo si merita respectul nostru.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro