Primul Aqua Park din Galaţi, în Pădurea Gârboavele (FOTO și VIDEO)

Primul Aqua Park din Galaţi, în Pădurea Gârboavele (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(66 voturi)

Vara din acest an s-a terminat, dar cea de anul viitor are semne foarte bune pentru noi toţi. În luna mai 2020, îşi va deschide porţile „Deliria Dreams”, primul Aqua Park din Galaţi, un complex de agrement care se anunţă impresionant prin dimensiuni şi dotări şi care este construit, cu capital integral privat, în zona fostului Complex Pibunni din Pădurea Gârboavele. „Va fi, probabil, cea mai frumoasă piscină din estul României”, spune managerul firmei Anlasen 2003 SRL, cea care realizează investiţia.

La vară vom putea face plajă la noi acasă, în Galaţi. E drept, nu chiar în oraş, dar totuşi foarte aproape. Iar când vei avea la dispoziţie, pentru tine şi familia ta, primul Aqua Park din oraş, ceva ce n-a mai văzut Galaţiul, nu mai stai să te uiţi la cei câţiva kilometri pe care trebuie să-i faci până la Gârboavele, locul unde va fi amplasată „minunea”. Şi spunem „minunea” pentru că o firmă privată reuşeşte să facă acest lucru într-un timp foarte scurt, de numai un an şi jumătate.

„Deliria Dreams” este numele Aqua Parkului care va fi construit în Pădurea Gârboavele şi face parte din resortul cu acelaşi nume ridicat pe locul fostului Complex Pibunni. Va fi un resort în cel mai adevărat sens al cuvântului, cu o piscină cu trei niveluri, pentru 1.500 de persoane, cu 10 tobogane pentru adulţi şi copii, cu open bar pe apă şi pe uscat, cu un food corner, cu saună, jacuzzi, cu locuri de cazare şi de relaxare, cu restaurante şi locuri de joacă pentru copii, cu concerte live, programe tip discotecă şi petreceri în aer liber. Gălăţenii vor avea şi posibilitatea de a alege să facă o croazieră pe Dunăre cu nava „Pegasus”, ori să se relaxeze la un picnic în pădurea care înconjoară complexul.

„Va fi, probabil, cea mai frumoasă piscină din toată partea de est a României şi primul Aqua Park din Galaţi. Termenul de finalizare a lucrărilor este octombrie 2020, dar noi vom termina mult mai rapid. Inaugurarea o vom face pe 1 mai 2020, cu cinci luni mai devreme, astfel că resortul „Deliria Dreams” va fi deschis, începând cu vara viitoare, tuturor gălăţenilor şi celor din alte părţi ale ţării care vor dori să se bucure de o experienţă frumoasă, pe care n-o vor uita niciodată”, ne-a spus managerul firmei Anlasen 2003 SRL.

Cât va costa distracţia

Declaraţiile sale sunt confirmate de cifrele investiţiei care prinde formă văzând cu ochii. Complexul de agrement „Deliria Dreams” va avea o suprafaţă totală de 15.000 de metri pătraţi, din care 8.000 de metri pătraţi sunt dedicaţi piscinei şi facilităţilor pe care aceasta le va oferi. Piscina în sine, pe trei niveluri, dintre care unul numai pentru copii, va avea o suprafaţă netă de 1.200 de metri pătraţi şi va fi, probanil, cea mai mare din zonă. Ea va avea 10 tobogane, şapte pentru copii şi trei pentru adulţi, acestea din urmă pornind de la o înălţime de 16 metri. Piscina a fost gândită pentru 1.500 de persoane şi va avea de jur împrejurul ei numeroase spaţii de relaxare – jacuzzi, saună, masaj –, bar, spaţii pentru concerte în aer liber, un hotel şi căsuţe de lemn pentru cazare clasificate cu trei stele (care arată senzaţional!), restaurant şi terase la umbra pădurii. Chiar lângă piscină, pe lângă cele 1.000 de şezlonguri care vor fi amplasate, va fi un food corner cu 20 de meniuri, în care, pe baza ceasului-card pe care îl vei primi la intrare, îţi vei putea comanda şi primi mâncarea şi băuturile pe care le dorești.

Intrarea la piscina resortului „Deliria Dreams” va costa 100 de lei de persoană, iar pentru copii va fi gratuită. În zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, în cei 100 de lei achitaţi intră şi băuturile în sistem all-inclusive – apa, berea şi sucurile.

Pentru cei care vor dori să se cazeze în resortul din Gârboavele pentru a putea petrece, de exemplu, un sfârşit de săptămână de neuitat, cazarea simplă costă 150 de lei/camera. Există însă mai multe opţiuni, în funcţie de preferinţe: cazare cu demipensiune, acces la piscină, plimbări cu vaporul pe Dunăre, de la Galaţi la Brăila sau până la Insula Cailor din apropiere de vărsarea Prutului în Dunăre. Nava „Pegasus” a resortului „Deliria Dreams” are două terase, bar şi va porni în marş în funcţie de opţiunile de grup ale clienţilor, cu cel puţin 40 de persoane la bord.

Rezervarea locurilor de cazare la resortul „Deliria Dreams” va putea fi făcută online, la fel cum se va putea şi plăti. Pentru mai multe amănunte oferite celor interesaţi, resortul are pagină de Facebook (Complexul Deliria) şi site (deliriagarboavele.ro).

„Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi a promis că, până la sfârşitul acestui an, va fi refăcut complet drumul de acces, de la intrarea în Pădurea Gârboavele, până mai sus de noi, la Complexul „Stejarul”. Îl credem, fiindcă până acum a fost printre puținii care au înțeles importanța unui astfel de Aqua Park în imediata apropiere a Galațiului, apreciind inițiativa noastră. Pe lângă promovarea Galațiului, acest complex turistic va oferi și noi locuri de muncă celor din localitățile apropiate”, ne-a mai spus managerul resortului „Deliria Dreams”.

Cazare - Căsuţele din lemn rotund, o oază de relaxare

Cele şase căsuţe ale resortului „Deliria Dreams”, care sunt deschise publicului şi la care deja se pot face rezervări, arată într-adevăr superb. Sunt construite integral din lemn rotund, o oază de relaxare vizuală, tactilă şi senzorială pentru cei care încearcă să fugă de vacarmul oraşului. Căsuţele sunt dotate însă cu toate facilităţile lumii moderne. Cinci dintre ele sunt simple, cu câte o cameră şi baie, iar cea de-a şasea a fost construită pe două niveluri, cu două camere la etaj şi cu un living la parter, de unde poţi păşi în curtea amenajată în stil open space.

Facilităţi - Ce găsiţi acum la „Deliria Dreams”

Dacă Aqua Parkul va fi funcţional din mai anul viitor, resortul „Deliria Dreams” are deja multe de oferit celor care-i trec pragul chiar şi acum. Complexul a devenit deja renumit pentru modul perfect în care organizează evenimentele de tip nunţi, botezuri, petreceri private, mese festive, evenimente corporate, şedinţe, conferinţe sau team-buildinguri, într-o ambianţă de vis, în sânul naturii. Sala de evenimente are o suprafaţă de peste 400 mp şi o capacitate de 180 locuri. Cortul pentru evenimente, plus curtea interioară, se bucură de o capacitate de peste 300 de locuri.

„Infrastructura” pentru evenimente funcţionează deja de un an, la fel şi cazările. Oaspeţii „Deliria Dreams” au la dispoziţie cazarea în căsuţele de lemn cu un hotel cu 14 camere şi alte 8 în curs de finalizare. Este vorba de hotelul modular cu două niveluri care va fi ridicat lângă piscină şi care va avea un spaţiu special amenajat pe acoperiş, unde te vei putea bucura de jacuzzi, ciubăr, saună, spa, masaj şi duşuri chiar şi pe timpul iernii.

(P)

Citit 94767 ori Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2019 12:23