Accident rutier pe Oţelarilor. Băutura şi neatenţia au făcut două victime
Foto: GSG

Accident rutier pe Oţelarilor. Băutura şi neatenţia au făcut două victime
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Neatenţia şi alcoolul la volan au făcut din nou victime în trafic. De data aceasta, este vorba despre două persoane, care au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, sâmbătă seară, pe strada Oţelarilor. Din fericire, cele două persoane au fost rănite uşor, dar asta nu îl va scăpa pe şoferul vinovat de răspunderea penală.

Poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat de un şofer băut, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina care circula în faţa sa. „Şoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţă, care a frânat în dreptul unei treceri de pietoni pentru a acorda prioritate unei persoane care traversa, şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, în vârstă de 67 de ani, precum şi a unei femei de 59 de ani, pasageră în autoturismul lovit”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii l-au testat alcoolscopic pe bărbatul de 67 de ani, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, conducătorul auto s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citit 4327 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2019 02:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.