Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

David Manolescu, elev la Colegiul Național "Costache Negri", a obţinut o Menţiune la Olimpiada Internațională a Elenismului, desfăşurată în perioada 5-8 septembrie, la București, la Palatul Parlamentului.

Tot la faza internaţională s-a calificat şi o altă elevă gălăţeancă Alice Popescu, de la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri", care, chiar dacă nu a primit vreo distincţie, a ocupat un loc onorabil în clasament.

Ambii olimpici internaţionali sunt în clasa a X-a şi nu învaţă această disciplină la liceu. Ei s-au pregătit la orele de curs desfăşurate la Comunitatea Elenă din Galați, sub îndrumarea profesoarei Kiriaki Bardani. Cei doi au fost însoţiţi la Bucureşti de inspectoarea de specialitate Daniela-Angelica Nistor

Citit 2018 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 14:16

1 comentariu

  • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU Duminică, 15 Septembrie 2019 08:29 5.13.209.*** Link la comentariu
    0
    1

    ELADA CANTATA DE BARDUL ORB HOMER ESTE LEAGAN AL CIVILIZATIEI SI CULTURII LUMII MODERNE,FOARTE LAUDABIL INTERESUL ELEVILOR AMINTITI PENTRU STUDIUL LIMBII ACESTUI POPOR ATAT DE DARUIT SI SPIRITUALICESTE DE CATRE DUMNEZEU...FELICITARI DEOPOTRIVA ELEVILOR MERITUOSI SI ENTUZIASTILOR DASCALI CAPABILI SA ATRAGA INVATACEII LA STUDIUL LIMBII SI CULTURII POPORULUI GREC ATAT DE VALOROS IN EVOLUTIA SOCIETATII !!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.