Mașina de la Amanet Romero a fost câștigată de domnul Dinca V.!

Mașina de la Amanet Romero a fost câștigată de domnul Dinca V.!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Domnul Dinca V. din Galati este unul din clientii amanetului Romero. Domnul Dinca V. a avut nevoie de un imprumut rapid, pe care o banca nu i l-ar fi putut oferi, si astfel a ales sa amaneteze o bijuterie din aur. Povestea lui s-ar fi putut opri aici daca nu ar fi ales Contractul Avantaj de la Amanet Romero.

La fiecare comision pe care domnul Dinca l-a platit a primit cate un talon care, in luna august i-a adus marele premiu, o masina Dacia Logan. Vestea câștigării premiului a venit ca o mare surpriză: “Nu ma asteptam… Multumesc Amanet Romero pentru premiu. Sunt un norocos! Le doresc mult succes tuturor clientilor care vor intra la tmbola din decembrie”.

Oferim inca o masina in luna decembrie!

Optând pentru împrumutul Avantaj Plus, vă înscrieţi automat la tombola pentru Dacia Logan şi în cursa pentru premiile lunare în bani cash in valoare totala de  8500 euro.

Personalul din fiecare punct de amanet vă va prezența toate premiile și procedurile pentru fiecare tombolă. La tombolă, ale cărei premii sunt mașini Dacia Logan, pot participa clienții care aleg Contractul Avantaj. Mașinile se oferă in cadrul tombolelor care au loc pe scena Teatrului Dramatic.

Nevoia unui împrumut rapid vă poate aduce premii în bani, mașini și lingouri din aur. Tot ce trebuie să faceți este să veniți la Amanet Romero cu aur, să îl amanetati și să alegeți unul din concursurile cu premii.  Piesele vor fi evaluate în funcție de carataj, nu contează gradul de uzură al pieselor aduse.

Următoarea extragere Avantaj Plus va avea loc în luna decembrie 2019 la Teatrul Dramatic. Mai multe detalii puteţi cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagină de Facebook/AmanetRomero

Amaneteaza aurul tau la Romero si ai castiguri pe masura.

(P)

Citit 2638 ori Ultima modificare Joi, 26 Septembrie 2019 17:23