68.000 de lei la un singur joc. Norocul a lovit din nou la „Royale”

68.000 de lei la un singur joc. Norocul a lovit din nou la „Royale”
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Încă un mare câştig s-a înregistrat la sălile „Royale” din Galaţi. Joi, un gălăţean a plecat acasă cu unul dintre cele mai mari premii din ultimul an, în valoare de 68.000 de lei.

Aproape 15.000 de euro, la cursul oficial, este valoarea premiului câştigat de un gălăţean joi după-amiază. A intrat să-şi caute norocul la sala de jocuri „Royale” de la Maşniţă, pe strada 1 Decembrie 1918 şi, după cum se vede, l-a şi întâlnit. A plecat acasă mai bogat cu 68.000 de lei, bani pe care i-a câştigat la un singur aparat, la un singur joc. „Nu este cel mai mare premiu pe care l-am dat până acum, dar sigur este printre cele mai mari din ultimul timp. Banii i-am dat pe loc, imediat cum am întocmit documentele necesare. Şi întotdeauna facem aşa, plătim banii pe loc, nu în trei zile, cum face de exemplu loteria”, ne-a spus Dan Neicu, patronul firmei gălăţene Neidan SRL, cea care deţine reţeaua sălilor de jocuri „Royale” şi „Lisboa”.

Firma Neidan SRL este cel mai mare organizator de jocuri de noroc din Galaţi, conform rezultatelor financiare pe anul 2017, şi a patra din România dintre toate firmele cu profil similar. De asemenea, în ultimul Top al IMM-urilor din judeţul Galaţi, Neidan SRL a ocupat locul trei la categoria întreprinderi mijlocii pe toate domeniile de activitate.

De-a lungul timpului, în sălile de jocuri „Royale” şi „Lisboa” organizate de Neidan SRL s-au câştigat numeroase premii. Au fost zile în care s-au plătit şi câştiguri de 50.000, de 60.000 de lei şi multe altele de cel puţin 10-20.000 de lei. Iar pe 30 noiembrie anul trecut, chiar în ziua de Sf.Andrei, la sala „Lisboa” din Micro 18 s-a câştigat un premiu-record, de 104.242 de lei, adică peste un miliard de lei vechi, cel mai mare plătit vreodată în reţeaua sălilor „Royale” şi „Lisboa”.

(P)

Citit 4370 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 14:17