Patinaj pe Drumul Judeţean 215

Patinaj pe Drumul Judeţean 215
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patinaj artistic sau patinaj viteză, după preferinţe şi abilităţi se putea face miercuri dimineaţă pe DJ 215. Lamele trecuseră cândva peste întinderea şoselei, dovadă pereţii înalţi de zăpadă adunaţi pe laterale, dar nici grăunte de nisip ori de sare nu fusese risipit în loc.

Gheaţa stăpânea de la un capăt la celălalt al drumului şi maşinile circulau ca mâţa pe burlan, ca să nu facă vreo nefăcută. Un cal nevinovat, înhămat la căruţa stăpânului se simţea ca la competiţia „Patina de Cristal”, dar fără patine.

Copitele îi alunecau teribil pe gheaţa rece şi arăta extem de nefericit. În schimb, din zece în zece metri, călătorul se delecta cu panoul alb-roşu, cu numele preşedintelui CJ Eugen Chebac.

Din ciclul „aici sunt banii dumneavoastră”, trecătorul era informat că parcurge un „obiectiv finanţat din bugetul propriu al Consiliului Judeţului – covoare bituminoase pe DJ215, în valoare de 3.664.908 lei”.

Mulţumim şi de investiţie, şi de informare, dar de dezgheţul drumului cine se ocupă? Nu de alta, dar degeaba sunt covoare bituminoase, dacă nu le vezi şi simţi din cauza gheţii!

Din fericire, după-amiază, soarele îşi făcuse datoria şi dezgheţase drumul. Mulţumim frumos, partid iubit!

Citit 1100 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.