Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
3 comentarii

Atmosferă de poveste în Parcul Eminescu, marţi seara, când aproape toate ghirlandele şi ornamentele luminoase care decorează zona fuseseră aprinse. Nu a fost, însă, decât o repetiţie. Miercuri seara, a fost împodobită zona de la Inelul de Rocadă, iar pe pricipalele artere ale oraşului au fost puse în funcţiune luminiţele festive. Primăria Galaţi informează că vineri seara, 29 noiembrie, se vor aprinde toate luminile de sărbători din oraş. Astfel, primarul Ionuţ Pucheanu, va fi prezent, la ora 17,00, în Grădina Publică, unde, după ce va aprinde luminile, va avea loc şi un spectacol la care sunt invitaţi gălăţenii.

Reamintim că pentru „Realizarea conceptului tehnico-artistic personalizat, închirierea, montarea-demontarea echipamentelor pentru iluminatul festiv din municipiul Galaţi pentru Sărbătorile de Iarna 2019-2020” Primăria a organizat o licitaţie câştigată de RC Energo Install, cu o ofertă de 641.850 de lei fără TVA.

Citit 4743 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2019 17:31

3 comentarii

 • postat de si noi putem sa facem nu doar sa cerem...... Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019 12:53 92.114.82.*** Link la comentariu
  1
  1

  nu se pot pune ornamente in tot orasul . costa o groaza de bani din bani publici. e normal sa fie alese citeva zone reprezentative din oras. dar puteti voi, fiecare in casa lui, curtea lui sa puna citeva beculete. daca ar fi in fiecare geam, fiecare curte citeva beculete aprinse ar fi minunat in galati.

  Raportează
 • postat de glcetatenidiscrimiati Vineri, 29 Noiembrie 2019 08:29 194.102.208.*** Link la comentariu
  0
  7

  @Aronnax, mare dreptate ai, sa stii. Nici pe str. Basarabiei, anul acesta, nu sunt luminite de Craciun si Anul Nou, de str. Traian nici nu mai vorbesc (NICIODATA, NICI INTR-UN AN nu au fost aici instalatii ornamentale)... cum adica, str. Traian si str. Basarabiei, care taie orasul de la un capat la altul, nu sunt artere principale, la ce circulatie este pe ele zi si noapte ?!?...
  Chiar asa, noi nu platim taxe si impozite, mai, edililor ? - asta este discriminare !!!

  Raportează
 • postat de Aronnax Joi, 28 Noiembrie 2019 17:24 86.125.62.*** Link la comentariu
  4
  22

  Dar beculete și instalații de Crăciun de ce nu puneți și pe la General și Micro40,Siderurgiștilor etc?
  Doar aia din centru sunt galateni?Noi cei din alte zone nu plătim taxe și impozite?Rușine sa va fie.Sper sa dispară PSD și primarul acesta de la conducerea Galațiului,pur și simplu nu merita.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.