Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
3 comentarii

Un act de cruzime imposibil de înţeles s-a petrecut joi, 16 ianuarie 2020, la Tg. Bujor, unde un căţel a fost schingiuit de persoane fără inimă. Animalul, în vârstă de circa patru ani, îşi făcea veacul pe lângă clădirea care a adăpostit fostul Tribunal şi era hrănit de o persoană care avea grija lui.

Joi, ghinionul a făcut ca drumul să i se intersecteze cu al unei persoane care a găsit de cuviinţă dacă nu să îi curme viaţa, să-l chinuie. L-a împuşcat în gură cu o armă, se pare cu aer comprimat, cauzându-i leziuni extrem de grave şi o suferinţă fără margini.

Câinele a fost, din fericire, găsit la timp şi dus la veterinar, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale extrem de complexe şi riscante, în condiţiile în care medicii i-au identificat mai multe alice în cap şi leziuni grave ale ţesuturilor.

Poliţiştii s-au autosesizat în urma incidentului care a oripilat opinia publică şi pe reprezentanţii asociaţiilor de protecţie a animalelor şi au demarat de urgenţă verificări pentru a identifica persoana sau persoanele care au comis acest gest de barbarie.

"La nivelul Poliţiei Oraşului Tg. Bujor, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rănire sau schingiuire a animalelor şi uz de armă fără drept", ne-a confirmat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cel care se va dovedi vinovat de aceste fapte riscă până la doi ani de închisoare.

Citit 2167 ori Ultima modificare Joi, 16 Ianuarie 2020 15:51

3 comentarii

 • postat de neagoe Vineri, 17 Ianuarie 2020 17:07 109.98.162.*** Link la comentariu
  0
  1

  SUPER NATIE DE PSIHOPATI,DE IGNORANTI IN MASA,DE PUTORI ,DE FECALE UMANE DE HAZNA,DE NEAM PROST DIN GENA ANCESTRALA...UNDE LEGEA NU USTURA SI NU ESTE APLICATA, ROMANUL DECLASAT UCIDE SUB ORICE FORMA...ADUNA ATATA ENERGIE NEGATIVA INCAT CURAND NATIA VA DISPAREA PE MANA EI..!!! SCARBA CA SUNT ROMANCA..!! ,,Nicaieri nu s-au petrecut atrocitatile din Romania ! E vorba de oameni , nu de doctrine politice ! O parte din natia asta este de o rautate si de o animalitate iesite din comun ! Pur si simplu sunt niste bestii ! La alta scara , uitati-va ce se petrece pe soselele Romaniei ! Animale desfigurate de furie , cu batele in mana si bale la gura se incaiera pe nimic ! Acum asistam la furia dementa a gulerelor albe din Politie si Parchet ! Sunt in stare sa schingiuiasca ( ce altceva este prelevarea cu forta ? ) pentru a-si prezerva statutul ! In anii ’90 , Doru Braia spunea ca pentru a se linisti tara asta trebuie omorati 10 milioane de romani ! Am zis ca e nebun ! Dar daca … ! ''

  Raportează
 • postat de Petruța Vineri, 17 Ianuarie 2020 06:48 79.114.162.*** Link la comentariu
  0
  5

  Agresiunea fara margini asupra câinelui s.a produs în jurul datei de 6-7 .01.2020. Iar pe data de 10.01.2020 organizația help Lăbuș l.a preluat și l.au dus la un cabinet veterinar in galati. Timp de 5 zile cățelul a fost tratat cu antibiotice , ntra venos întrucât infecția era majoră, pe data de 14.01.020 a fost operat. Operatie extrem de complicată. In Târgu Bujor asemenea atrocități au luat amploare, câini împușcați, maltratați, schilodiți. Sunt extrem de dezamăgită de lumea în care trăiesc.

  Raportează
 • postat de comunismul Joi, 16 Ianuarie 2020 16:40 79.116.106.*** Link la comentariu
  0
  5

  bai ce oameni!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.