Jackpot uriaş, câştigat la Lisboa

Jackpot uriaş, câştigat la Lisboa
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Ştiţi cum e să vă lovească norocul din senin? Nici eu, dar asta nu înseamnă că nu există oameni cărora să nu li se fi întâmplat acest lucru.

Ziua de luni, 20 ianuarie 2020, va rămâne cu siguranţă în amintirea gălăţencei C.D. Este ziua în care a câştigat un premiu incredibil, de 100.000 de lei. Nici mai mult, nici mai puţin decât un miliard de lei vechi! Femeia era în sala de jocuri „Lisboa”, vizavi de poşta din Micro 19, când aparatul la care juca a început să arunce „artificii” şi să „cânte”, iar display-ul i-a afişat vestea incredibilă: tocmai câştigase Jackpotul Metroplitan oferit de sălile „Royale” şi „Lisboa”, în valoare de 100.000 de lei, unul dintre cele mai mari din România. Banii i-au fost oferiţi câştigătoarei foarte repede, după ce s-a reţinut impozitul, conform legii, de vreo 6.000 de lei, un mărunţiş faţă de banii cu care femeia a plecat acasă. După cum vă puteţi lesne imagina, gălăţeanca le-a spus tuturor celor prezenţi că este „foarte fericită”. Este o dovadă în plus că norocul îl găseşti de obicei, chiar dacă nu întotdeauna, exact acolo unde îl cauţi.

Jackpotul Metropolitan de 100.000 de lei, oferit de firma gălăţeană Neidan SRL, se acordă periodic şi poate fi câştigat de oricare dintre jucătorii din sălile „Royale” şi „Lisboa” din Galaţi pe care firma le deţine. Oricât ar părea de surprinzător, acesta nu a fost cel mai mare premiu dat de Neidan SRL. În noiembrie 2017, chiar de „Sf. Andrei”, la o altă sală „Lisboa”, cea din Micro 18, s-a câştigat un premiu-record, de 104.242 de lei, care a fost într-adevăr cel mai mare plătit vreodată în reţeaua sălilor „Royale” şi „Lisboa”. Iar în septembrie 2019, la sala „Royale” de la Maşniţă, un alt gălăţean a plecat acasă cu unul dintre cele mari premii câştigate anul trecut, de 68.000 de lei. Au mai fost zile în care s-au plătit şi câştiguri de 50.000, de 60.000 de lei şi multe altele de cel puţin 10-20.000 de lei.

Firma Neidan SRL este cel mai mare organizator de jocuri de noroc din Galaţi şi a patra din România dintre toate firmele cu profil similar. De asemenea, conform rezultatelor din cel mai recent Top al IMM-urilor din judeţul Galaţi, Neidan SRL ocupă locul trei la categoria întreprinderi mijlocii pe toate domeniile de activitate.

(P)

Citit 8159 ori Ultima modificare Marți, 21 Ianuarie 2020 18:54