Fără probleme în judeţ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comparativ cu experienţa din decembrie anul trecut, când au stat izolate zile în şir aşteptând ca frezele să le deschidă drumul spre lume, ninsoarea de ieri nu le-a dat mari bătăi de cap celor mai îndepărtate comune ale judeţului.

Pentru localităţile din nord şi centru, a devenit deja o tradiţie regretabilă să rămână blocate în nămeţi, şi de aceea am sunat la câteva primării pentru a afla dacă zăpada le-a creat probleme.

Primarul comunei Băleni, Lică Oprea, ne-a asigurat ieri că în localitate se circulă în condiţii de iarnă:

„Întotdeauna ne-am descurcat şi ce a depins de noi am făcut. Deocamdată nu e nici un pericol să rămânem blocaţi şi sperăm să nu ajungem în această situaţie”.

La Cerţeşti, viceprimarul Ghiorghie Palade ne-a asigurat că deocamdată comuna nu are probleme.

Secretarul primăriei din Smulţi ne-a asigurat că nu a nins atât de tare încât să apară dificultăţile. „Nu cred că o să ningă îndeajuns de mult încât să rămânem blocaţi”, şi-a exprimat el speranţa.

Mizând pe faptul că întotdeauna există o alternativă, primarul comunei Suceveni, Neculai Hanţă, ne-a explicat că localitatea are două ieşiri.

„În caz că ieşirea spre Băneasa-Târgu Bujor se blochează, o vom menţine funcţională pe cea spre Rogojeni. Dacă Doamne-Doamne ne mai pune o dată la încercare, ne supunem. Dar nu cred că ar mai putea fi atât de rău cum a fost anul trecut”, ne-a declarat primarul.

Citit 693 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.