Liberali noi în Consiliul Local şi Judeţean. Demisii anunţate în plen

Liberali noi în Consiliul Local şi Judeţean. Demisii anunţate în plen
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pe ultima sută de metri a mandatului, PNL îşi înnoieşte echipele de consilieri locali şi judeţeni. Alexandru Şerban şi Angela Ivan vor trebui să renunţe la mandatele de aleşi locali, iar Sorin Creţu la mandatul de consilier judeţean, pentru că acestea sunt incompatibile cu noile funcţii pe care le ocupă.

Alexandru Şerban este, aşa cum aţi putut citi în „Viaţa liberă”, noul director general al Administraţiei Porturilor Dunării Maritime (APDM) SA, Angela Ivan a fost aleasă preşedinte al Consiliului de Administraţie al Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi, acolo unde noul director general este Sorin Creţu.

La finalul şedinţei de ieri a Consiliului Local, Alexandru Şerban şi Angela Ivan şi-au anunţat demisiile, dar au avut şi câte un mesaj pentru colegii lor.

„Aceasta va fi ultima şedinţă la care am participat alături de  voi. În primul rând aş dori să mulţumesc întregului aparat de specialitate, persoanelor care au colaborat cu mine în demersurile şi proiectele susţinute, colegilor pentru munca depusă. La final de mandat, stimaţi colegi, vă îndemn la mai mult curaj şi asumare, la cât mai multe proiecte şi intervenţii în plenul Consiliului! Vă urez succes în toate!”, a spus Şerban.  „Mulţumesc pentru colaborare, doresc să urez succes în toate demersurile şi unitate în tot ceea ce înseamnă interesul comun al comunităţii municipiului Galaţi. Vă mulţumesc şi dacă am greşit cu ceva faţă de oricare alt coleg îmi cer scuze!”, a spus Angela Ivan, primind aplauzele consilierilor locali.

Cei care ar trebui să depună jurământul de consilier local în locul lor sunt următorii supleanţi pe lista de candidaţi a PNL la Consiliul Local. Numai că primul supleant este Petre Tudor, care, potrivit lui Şerban, nu mai este membru PNL, prin urmare nu mai poate fi consilier. Urmează pe listă Cristina-Mihaela Matei, Cătălin-Andrei Mihăilescu şi Dragoş Berbec. În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean, din care Sorin Creţu va trebui să demisioneze, următorii supleanţi pe lista liberalilor sunt Angelu Hulea, Iulian Iosif şi Vasile Blănaru. Însă fiecare dintre aceştia are libertatea de a declara că renunţă la mandat.

Rămâne de văzut pe cine va nominaliza conducerea PNL pentru depunerea jurământului de consilier local şi, respectiv, judeţean.

Citit 4681 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2020 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.